Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculator blocat


Postări Recomandate

Salut. Am un laptop Acer Aspire 5100 care nu mai vrea sa functioneze de nici un fel. Problema este ca il pornesc, si cand intra in Windows si ar trebui sa incepi sa lucrezi pe el se blocheaza. Am incarcat sa bag dvd-ul sa reinstalez windows dar nu mai vede dvd-ul, am incercat si dupa un stik, si tot asa nu il citeste, defapt nici un usb nu mai functioneaza, nu citeste nici mouse. Am incercat sa intru prin BIOS, sau sa intru prin meniu, dar fara rezultat. Daca nu ma insel o singura chestie functioneaza, dau F2 acolo la setari, si se deschide fereastra. si am doua optiuni, nu mai retin ce scrie, dar oricum nu ma lasa sa selectez, pentru ca nici tastatura nu functioneaza. Cum sa reusesc sa il deblochez ? sau care sa fie cauza pentru care a intepenit. Multumesc !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incercati prima si prima data sa-l desfaceti laptop-ul la cooler si curatati-l bine,stergeti paste veche de pe procesor si puneti si o alta pasta noua pe procesor.

 

Mai incercati daca aveti doua memorii ram in laptop sa-l lasati doar cu o singura memorie....adica odata cu una, odata cu una dar sa fie in sloturi diferite.

 

Daca aveti bateria de la bios mai la vedere puteti sa i-o schimbati si pe aia....pentru ca are ceva vechime laptop-ul si dupa o perioada de timp se consuma.

 

Cam atat momentan,daca nu se cunoaste absolut nimic din tot cea ce v-am spus.....atunci mai continuam cu informatile !!!

 

O zi minunata va doresc !!! Astept vesti de la dvs !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări