Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcare statie emisie-receptie portabila


Postări Recomandate

Am o statie Motorola cp040 la care mi s-a dus dracu incarcatorul (nu ma intrebati cum ca ma fac de ras ) ....

Sa cumpar altul second hand nu gasesc ... si nou costa mai mult decat costa statia deci nu renteaza ! Pana gasesc unul SH prin targ pot sa gasesc vreo solutie sa incarc dracia fara sa-mi bubuie bateria prin casa ?????

 

Are 3 pini de incarcare pe spate am observat ca sunt 2 minusuri si un + (sper sa nu ma insel )

 

asa arata :

 

https://www.google.ro/search?q=motorola+cp040&tbm=isch&imgil=rM82FGCciqpx7M%253A%253BvNc1_XcnQSW-KM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fluiton.com%25252Fmotorola-cp040-review%25252F&source=iu&pf=m&fir=rM82FGCciqpx7M%253A%252CvNc1_XcnQSW-KM%252C_&usg=__Xfm3BBFMJOXKWiRSdW54Kf1bdLU%3D&biw=1366&bih=638&ved=0ahUKEwibz8LK29DTAhXNaVAKHUILDvIQyjcIXg&ei=GjkIWZvaDs3TwQLClriQDw#imgrc=AtF02HL63yXa1M:

Editat de Duban Mihai
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Mihai Duban

I-mi cer scuze pentru ca nu am mai raspuns o vreme (am fost foarte ocupat) pana la urma statia portabila o sa o fac fixa in masina ... Ma poate ajuta cineva cum sa reduc din tensiunea de la priza de bricheta la 7,2 cat are baterria ???

Cred ca totusi e mult sa scot direct din priza auto (unde e ~14,40 cand merge masina )

Link spre comentariu

Folosești un stabilizator reglabil LM317 căruia îi stabilești tensiunea de ieșire prin divizor rezistiv.Se găsește pe net un calculator online unde afli exact ce valori să folosești în funcție de tensiunea de ieșire dorită, dar poți pune și o rezistență fixă de 180 Ohmi între pinul Out și pinul Adjust, iar între Adjust și masă un potențiometru semireglabil de 5k pe care-l reglezi până obții tensiunea dorită, apoi înlocuiești potențiometrul cu o rezistență de valoare cât mai apropiată.

Link spre comentariu
Vizitator Mihai Duban

Am vazut ca nu se intampla nimic deosebit daca o conectez "pe direct" la priza masinii pentru intervale scurte de timp ... Exista riscuri daca lucrez cu ea asa ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări