Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect sursa de alimentare la TV FUJITEL


Postări Recomandate

Buna ziua ,

Acest TV  FUJITEL  Model FJ - 1489 ,si ar fi sasiul FIHKC - 2004 - 001  U2.( asa am gasit scris pe placa ), si este cu diagonal de 36 cm ,si are urmatoarle componete principale :

- sursa cu trazistori 

 - procesor  LC 863332B 

 -  jungla  LA 76810A

 - sunet  AZ 25265Q

- B - vertical  LA 78040

 - video cu trazistori 

 - trafo linii  BSC 24 - 01N4014K 

TV - ul este defect la sursa de alimentare , la apasarea butonul de la retea ledul albastru nu se aprine si am verificat tensiunea pe C507 din sursa si sunt 311v ,si am verificat condesatoarele din  primar si secundar si nu  sunt defecte am verificat , dodele si rezistentel si nimic defect , schimbat trazistorul final din sursa si nimic nou, ear sursa nu scoate tensiuni .Daca bine voiti sa ma ajutati doresc cateva sfaturi de la dvs pentru o verificare mai de aprope de a gasi defectul ,si asi dori foarte mult sa postati schema pentru acest chinez mentionat ma sus .

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Va multumesc foarte frumos domnule stefak pentru indicati pentru a verifica piesele mentionate de dvs  problema rezolvata , si multumesc foarte frumos si domnului cornel 1962 pentru schema care ma ajutat mult la verificarea tensiunelor  de functionare a TV - ului.

Va doresc multa sanatate pentru ajutor . 

Link spre comentariu

Da !   si nu am gasit defecte si alte componete cum am mentinat mai sus ,nu am verificat pana a cere un sfat V511 ,ear la  rezistente am verificat earasi  cu un capat scos din montaj si s-a gasit defecte inlocuit cu alte rezistente si problema rezolvata, acum sunteti multumiti domnule miticamy  ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări