Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gigi56

Membru activ
 • Content Count

  1,193
 • Joined

 • Last visited

About gigi56

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - da aveti dreptate am scos si eu cu pistolul de pe placi ne functionale cu atentie de proba cu pompa dar e cam periculos se rupe multe traseie si se distrug pesele sdm si se dizlipesc in timp ce se extrage cu pompa ,nu ma mai apuc de asa ceva !
 2. - nu s-a rezolvat ,se pare ca jungla e cu probleme, nu pot rezolva din lipsa de statie de aer cald .
 3. - da am strat de -1v ,Bu 808 e schimbat si luat de pe un tv in functiune si cum am zis nu vrea si porneasca trafo linii !!
 4. Domnilor ,am schimbat si verificat cum s-a zis da dvs insa fara rezultat .Am trecut la metoda mai veche ,am dat finalul linii jos si am montat un bec ,la apasarea butonul de la retea ledul e rosu daca dau comanda ledul trece in verde si becul se aprinde si am masurat pe B+sunt 113V ,nu imi porneste trafo linii ,nu am inalta nu se aprinde filametul nu am tensiune de 26v pe B- vertical ,ce Dumnezeu are ?? am impresea ca poate e trafo linii, dvs ce ziceti ??
 5. Scuze am uitat de acest C619 sa verific dar este bun , am schimbat acest C619 si nici o schimbare , da aveti dreptate nu am inalta ,ce sa schimb sau sa verific pana la rezolvare ?
 6. Buna ziua, Scuze ca va deranjam dar am un Nei un lucru cu sasiul 11AK30A14 si are urmaroarea problema . Acest sasiu functioneaz pleaca linile ,dar nu se aprinde filamentul ,mai rau nu am tensiune de 26 v pe C631 si pe D602 ,am schimbat si verificat componetele din jurul circuitului si nu s-a gasit probleme la verificare a componetelor Daca nu am gresit am dat jos circuitul si am masurat tensiunea fara circuit in montaj pe C631 si lipsa tensiunea ,Va rog un sfat unde poate fie defectul ca nu am tensiunea de 26v ? La modul video pe R - 914 ,913 ,915 este de 112v in loc de 200v , ce po
 7. Buna ziua . Problema rezolvata la sursa, si va multumesc frumos TV functioneaza.
 8. Revin ,nu gasesc condesator de 2,2 nf ,si am montat unul de 1, 07nf,si ledul rosu se aprinde greu mai bine zis cand vrea se aprinde cand nu vrea nu se aprinde si ledul semnalizeaza continu si dupa cateva minute se stinge . Sa fie din cauza condesaturului cu valoare ne corespuzatoare sau circuitul afectat? atunci ce valorea a cndesatorului pot pune in locul celui original de 2,2 nf ? Va rog sa ma ajutati cu un sfat .
 9. - bine si va multumesc ,am sa lucrez dupa schema primita si va anut daca am rerzolvat,dar trebue sa caut acest condesator cum e in schema de 2.2 nf si sa vad daca va functiona sursa .
 10. Buna ziua Domnule Ionel va multumesc frumos pentru schema ,dar aceasta schema postata de dvs o am ,dar nu se potriveste cu sasiul,si cu componetele de pe dosul sasiului ,am verificat atent si nu se potriveste ce fac ??
 11. Buna ziua, Scuze ca va deranjam ,dar am in lucru acest TV Arctic Model ,Nr .21FBO cu sasiul ,G70.190 - 13( asa este scris langa selector)si are urmatoarele componete principale . - jungla - STV 2249 H - procesor - SDA 5535 AO71 - sunet - TDA 2822 - sursa - TDA 16846 P Acest TV a fost scapat jos si s-a rupt placa ,si este rupta in patrea de la sursa mai bine zis este rupta placa pe mijlocul circuitului de la sursa,ruptura este intre pini .am rezolvat cu ruptura si pare ca circuitul nu este afectat de ruptura ,dar pe dosul placi langa circuit sunt in numara de 1
 12. Va multumesc foarte frumos de ajutor , si scuze ca va-ma de deranjat, La .revedere
 13. Buna ziua , Va cer scuze ca va derenjez dar am o rugaminte la dvs sa ma ajutati si eata . Acest TV ELETN /14 " Model : KD 1406 ,functioneaza bine , dar ii lipseste telecomanda lui originala ! va rog sa-mi spuneti ce telecomanda originala are acest TV ?? sau o alta telecomanda echivalenta pentru acest TV care sa faca toate functile necesare pentru acest TV. Va multumesc .
 14. Buna ziua , Domnule ionel ,s-a rezolvat de catre dvs cu trafo linii pentru TV THOMSON cu codul original OREGA 40337 - 38 NC care ar fi inlocuitor HR 8625, si s-a intrbat de catre dvs daca se poate inlocui cu trafo cu cod HR 8626, cea ai facut s-a rezolvat cu acest traf HR 8626 functioneaza TV - ul cu acest traf ? Multumesc .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines