Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare laptop-tv prin HDMI fara sunet


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema e ca lui nu-i apare optiunea HDMI la "Sound playback", doar placa de sunet onboard (prin-screen-ul din postul #4). As incerca o reinstalare de driver (eventual cu unul mai nou daca este disponibil). Daca nu merge nici asa ar trebui facute sapaturi prin Control Panel (e posibil ca iesirea HDMI sa fie dezactivata).

Link spre comentariu

In link ul pus de mine spunea ceva de felul sa activezi si digital.Urmeaza pasii de acolo cu enable SP-DIF Poate fi si o problema din driver.XP la vremea lui nu era asa destept.Poti incerca un win7 starter daca e un sistem mai slabut sau alte versiuni de 7 daca ai un procesor mai rasarit si 2 sau 4 GB RAM

Editat de gabiz_ro
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Calin Sandu

Buna ziua,

am o problema pe care nu am reusit sa o rezolv ( lupt cu ea de multa vreme ); am un sistem cu o placa audio de la Creative - Audigy ZS2 cu un SO Win XP SP3 placa video fiind Leadtek 9600 cu iesiri  DVI - una pe monitor si cealalta pe intrarea HDMI de la un TV LG cu un cablu HDMI si adaptor ( cu toti pinii conectati ) dar nu reusesc sa aduc sunetul in TV. Intrarea in TV este buna ( primesc sunetul de pe receiver-ul de la UPC ) rog sa ma ajutati cu solutii. Am preluat semnalul de pe placa audio si l-am dus in placa video pe intrarea dedicata sunetului. Am incercat diverse setari pentru sunet dar fara rezultat.

Multumesc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Calin Sandu

Salut,

am activat SPDIF si am jonglat cu setarile dar nu am reusit trimiterea sunetului prin cablul HDMI cu adaptor DVI-HDMI.

Placa de baza - GIGABYTE PS35C-DS3R are audio on-board dar este dezactivat, utilizez o placa audio CREATIVE AUDIGY 2ZS de pe care am preluat semnalul audio digital si l-am dus ( cu un cablu dedicat care a insotit placa audio ) pe intrarea audio digitala de pe placa video LEADTEK 9600.

In fereastra Advanced Control for Play Control am activat 1 Digital Output Only ( pentru placa audio Creative ) dar nu am reusit transferul sunetului.

Voi incerca inversarea diplay-urilor - TV pe DVI 1 si monitorul pe DVI 2; mai poti veni cu solutii, idei ?

Multumesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări