Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întîlniri periodice ale constructorilor de amplificatoare


Vizitator

Postări Recomandate

Si noi celor ce au participat, char daca au avut sau nu, aparate in aceasta prezentare!Am stat circa 18 ore sa uplodez pe youtube si sa fac conversii video sa le accepte YT, dar A MERITAT!Imi pare rau ca exista filmari care au avut sunetul oprit, cei le la Youtube au procedat asa, datorita copyrightului. 

Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae

Foarte tere !!!!

Fulicitari Leco pentru testele pe sateliti si bass la V3 si V2 .

Imi pare rau ca nu am mai ramas sa scult si eu ultima parte din part 40 (trebuia sa plec ca nu aveam cum sa imi car amplifurile .aveam 3) Multumesc lui Mihai ca ma ajutat sa le aduc cu masina lui si sa le si duc acasa .El avea treaba asa ca daca mai stateam nu mai aveam cum sa le duc . 

Poate alta data o sa ascult aceste module la puterea lor . Suces la versiunile mini Leco am vazut pcb-urile arata super.

Link spre comentariu

Multumim pentru efort, dl DLeco si tuturor implicati, actori vazuti sau nevazuti :). Inregistrari de calitate, o adevarata placere sa faci auditie la ele. Sunt oarecum surprins de calitatea audio, atat a aparatului foto, cat si a sistemelor audio prezentate. In general inregistrarile audio de dinamica mare sunt destul de greu de realizat, sa prinda atat sunetele slabe cat si cele puternice, fara sa distorsoneze sau sa intre in limitare.

Pentru mine, 720P e suficient, dpdv video. Pentru o mai buna comparatie, dpdv audio, ar fi interesant, pe langa inregistrare video mobila, sa fie si un recorder audio, pe stativ, in pozitie fixa. Daca e doar audio inregistrarea, pe poate urca pe triluliu, unde nu am auzit sa existe probleme de taiat sunetul.

Personal, mi s-a parut ca multe amplificatoarte diy, sunt mai rapide si au dinamica mai mare, fata de unele de firma, care mi s-a parut ca comprima putin sunetul (dinamica ceva mai mica).

Sa speram ca vor mai fi intalniri inregistrate, asfel putem avea ocazia sa vedem si auzi si ce se mai creaza la noi in domeniu audio. Pentru unii dintre noi e mai greu sa ajunga in capitala, pentru prezenta la intalniri...

Link spre comentariu

Facut curat, nu fac reclama mascata.

 

Cine doreste sa vada filmarile, sa imi dea mesaj privat pentru a-i da link la canalul meu YT.

Atentie sint in format 4K rezolutie 3840/2160 pixeli, pentru cine are monitor 4K si scula performanta (PC).

Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae

Ma bucur ca a placut!In masuratoare, la 10kHz/dreptunghiular, Electrocompaniet-ul a avut 5 microsecunde timp de crestere si cadere, si a placut foarte mult cum a sunat.Desi voi fi acuzat poate de favoritism, Leco V3 a masurat "doar" 2,73 microsecunde timp de crestere si cadere la 10kHz in dreptunghiular, si este un amplificator pe care l-am compensat destul de bine, cu finali ce masoara 9600pF capacitate totala.Oricum totul a fost la superlativ, parerea mea.Astept(am) si parerile celorlalti colegi, iar cei ce au ramas pina la sfirsit, au putut asculta combinatia de V2+V3, ii las pe ei sa spuna ce si cum.

Pai poate mai facem o mica intalnire in viitorul apropiata si cei ce nu au auscultat direct cumbinatia v3+v2 au sansa se la asculte .Eu am ascultat in part 40 care mic overload. Oricum nu se compara ca atunci cand esti langa ele .Bineinteles dam un vasodilatator ceva !!! Felicitari inca o data pt monstrii de putere productie proprie Leco ! Piesa cu piesa
Link spre comentariu

Ma bucur ca a placut!

 

In masuratoare,  la 10kHz/dreptunghiular, Electrocompaniet-ul a avut 5 microsecunde timp de crestere si cadere, si a placut foarte mult cum a sunat.

Desi voi fi acuzat poate de favoritism, Leco V3 a masurat "doar" 2,73 microsecunde timp de crestere si cadere la 10kHz in dreptunghiular, si este un amplificator pe care l-am compensat destul de bine, cu finali ce masoara 9600pF capacitate totala.

 

 

 

Am sa atasez cateva poze cu interiorul Electrocompaniet eci3:

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

 

Cine doreste masuratori de orice fel sau alte detalii, sa anunte. Dispun de osciloscop dual 100mhz, rezistente de sarcina de 4 si 8 ohmi, generator de semnal, arta, rmaa, sonde, placa audio interna xonar d1, etc.

Link spre comentariu

Finali mjw21193/21194, +/-34v pt partea finala, clasa AB simetric, condensatori 10000u/80v (pe placa scrie eci3-7), fara piese exotice, insa cu un sunet foarte bogat in joase, desi caracteristica de frecventa e dreapta ca o clatita, inaltele sunt fidel reproduse, fara a fi stridente, comparat cu Yamaha ca1010 sau alte amplificatoare, este din alt film.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări