Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Nostalgic

Membru activ
 • Content Count

  2,108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

196 core_reputation_level_5

1 Follower

About Nostalgic

 • Rank
  core_member_rank_4
 • Birthday 05/28/1948

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Sudist

Recent Profile Visitors

1,226 profile views
 1. echivalente 2SK30A, 2SK30AW, 2SK34, 2SK68A, TO-92
 2. Măsoară tensiunile pe etajul audio, și dacă sînt conform schemei , înseamnă că problema e pe alternativ (semnal). verifică C123 5uF CC129 5uF
 3. Amplificatorul de X nu functioneaza corect .Placa din stinga are nivel de tensiune mai mare decit placa din dreapta .Pe placi trebuiesc sa fie tensiuni egale fata de gnd.
 4. Salut ! Placa de baza +procesor+cooler 50 lei Dacă e cu socket 775 vreau eu o placă de bază.
 5. Văd că nu ți-a răspuns nimeni dintre colegi, Eu nu știu cum e la mașina ta ,dar din deducție logică , un lichid să curgă , circulă în jos și nu în sus. Deci bușonul de golire trebuie să fie în partea cea mai apropiată de sol. Urcă mașina pe rampă și îl vei afla .
 6. Statistica mondială https://www.worldometers.info/coronavirus/
 7. 14 e janta - obligatorie- în rest pui ce vrei și-ți convine.
 8. E un model bun.Dacă optați pentru drujbă pe benzină respectați întru totul instrucțiunile. Eu am o drujbă rusească profesională la un preț cu 100 lei mai mult decît în lincul postat. Merge ca un tanc. Alegerea vă aparține.
 9. Nu e deloc dubios,se poate depăși tensiunea scrisă pe cond și cu 30% și nu se întîmplă nimic, e în funcție de calitatea producătorului.
 10. Ai măsurat nivelul tem(tensiunea electro motoare) care se definește în volți nu în amperi.Că acei conzi nu pot suporta acel nivel , montează cu tensiune nominală mai mare.
 11. vezi aici poate ajută. https://elektrotanya.com/thomson_tx807cs.pdf/download.html#dl
 12. La bugetul disponibil mai rentabil ar fi o drujbă pe benzină, veți avea independență, nu veți fi legat de rețeaua electrică.Aria de lucru se extinde nelimitat.
 13. PL15Z.....orice diodă de 15volti 1w
 14. În acest caz părerea mea ar fi că sunt prezente impulsuri de amplitudine mai mare decît normal. Recomand verificarea și înlocuirea C521-C522-C523-T505.
 15. La vechimea lui contactele comutatorului de game sînt oxidate , murdare, Curăță toate contactele.Tranzistori cu pini oxidați (am găsit tranzistori cu pini mîncați complet de rugină).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.