Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Nostalgic

Membru activ
 • Content Count

  1,960
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

173 core_reputation_level_5

About Nostalgic

 • Rank
  core_member_rank_4
 • Birthday 05/28/1948

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Sudist

Recent Profile Visitors

989 profile views
 1. te joci cu noi sau nu esti in stare sa verifici 2 centrimetri de traseu imprimat.Defectiune de acest fel o rezolv in 10 minute. Spor! cum zice un coleg.
 2. refaci toate punctele de conexiune pe modul cu letconul si ne dai rezultatul.
 3. Daca originali erau in capsula TO220 , pe radiator cred ca poti monta si alta marime de capsula , TIP35C si TIP36C mult mai buni decit originali. ia sama la pini....... TIP 35-36 ,de la stinga la dreapta B,C, E.
 4. C831 este bun? Daca si-a pierdut capacitatea sigur ca ai tensiune mica si nici liniile nu pornesc.Celelalte tensiuni date de sursa sint bune?
 5. La ,elektrotanya, se bifeaza -nu sunt robot- si apoi -go to doawload- 5 descarcari pe zi fara logare.
 6. Membrana este considerata material solid.Suspensiile membranei concureaza mai mult la redarea domeniului de frecventa .Important este ca prin perforatiile membranei perna de aer din spatele membranei sa nu comunice cu aerul din fata membranei.Deci astuparea orificiilor cu o substanta care sa reziste la vibratia membranei.
 7. Am si eu multe publicatii autor GDO , am construit multe din literatura respectiva.Nu cunosc amanunte ( gdo) dar tot ce am gasit carti de electronica am cumparat. La un moment dat, toti trecem dincolo. E bine sa perpetuam cunostintele înaintașilor noștri.
 8. receptor AM cu reactie realizat in urma cu foarte multi ani.
 9. Frumos ! Și de mare valoare .Să te bucuri sănătos de el.
 10. Am construit cu reacție, reflex, amplificare directa, simplă conversie. La iarnă dacă voi avea timp ași vrea să construiesc cu dublă conversie .Schema am desenat-o. Mai trebuie s-o pun în practică.
 11. Dețin și eu o carte scrisă de acest autor tot cam din ,37 . Cînd mă voi elibera de o aglomerație de treburi de sezon ,îmi voi face timp să o scanez .
 12. daca e condul de filtraj dupa redresare 4700uF/35v
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.