Jump to content

NOSTALGIC

Membru activ
 • Content count

  1,542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Se poate si mai bine

About NOSTALGIC

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/28/1948

Profile Information

 • Locatie
  Sudist
 1. Kit motor bicicleta!

  Nu mai sint la zi cu legislatia actuala , dar din trecut se zicea ca sub 49cm2 nu este necesar sa posede carnet de conducere si sa fie inscris in circulatie vehiculul respectiv.
 2. nu am masurat-o , dar cred 0,4-0,5 mm grosime. vi le daruiesc foile ,. Saptamina viitoare vi le trimit prin cineva la un punct de intilnire, ca la posta mi-e mai greu.
 3. Am eu foi tabla siliciu cca. 7-8 cm/40-50cm 20-30 kg.
 4. sony kdl-40bx400

  se poate pune si BD139- atentie la pini.
 5. Tic tac tic tac

  nu e "driver" ,tastat de colega e <DIVER>, probabil ceva pentru -DIVE- pentru dame vedete de .......nu inteleg la ce s-a referit.
 6. Tic tac tic tac

  Prin anii "65 se vindeau prin magazine ceasuri RDG-iste UMF niste ceasuri pentru saraci dar nostime (125 lei).Am purtat un electronic cu leduri -1970-(1200 lei), afisa numai la dorinta , consum mare din baterie. SLAVA cu doua casete arcuri, foarte bun .De foarte mult timp nu-mi mai place sa am ceas la mina.Vad timpul si de la soare cind sint pe cimp.
 7. Tic tac tic tac

  Mult au furat romanii din Englitera dar ceasul din turnul Londrei e greu de furat.
 8. minima mai mult de 1-2 pico nu cred ca are sa masoare colegul PINTI ca eu nu am disponibil obiectul discutiei (condul).
 9. Schema tv ORION

  sasiu PT92
 10. Apex A40 sinusoida distorsionata

  Acele distorsiuni sint plasate chiar la trecerea prin zero a sinusoidei.Cred ca sint distorsiuni de racordare, curentul de repaos prin etajul final prea mic .
 11. Tv Albatros 21N1

  pe primul plan trebuie reparat sa porneasca corect si apoi vazut ce este si cu blocarea.
 12. Modificare sursa CC variabila

  iata ce se zice pe acel sait: Intrare 32VAC și intrare 18VAC TREBUIE furnizate în surse diferite (două înfășurări secundare ale unui transformator unic SAU utilizați doi transformatori cu ieșire de 32VAC și ieșire de 18VAC) .... ------------------------
×