Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

core

Membru activ
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About core

 • Rank
  Developer
 • Birthday 07/11/1978

Profile Information

 • Locatie
  Iasi

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. Idei pentru refolosire părți electronice sau module din aparate electronice care nu mai merită reparate, sau sunt uzate moral.
 2. Ar putea fi o soluție, să găsești un electronist și un programator, interesați și ei de câte un set. Inițiatorul plătește piesele, electronistul face montajul, programatorul face SW pentru controller.
 3. core

  OLD stuff...

  În poză se vede clar "EN L'AN 2000", nu 2090. În anul 2090 vor fi drone, care schimbă firele de la un stâlp la altul.
 4. Condensatorii electrolitici i-am măsurat prima dată, și cei care ieșeau din limita de 20%, i-am schimbat, dar degeaba. Ăla de care spui era ok. Schimbasem senzorul pir, până la urmă, și se pare că se rezolvase problema. Scuze de răspuns întârziat.
 5. Dacă ai același mesaj, pe Win7, înseamnă că are filtru pe altceva, nu versiune de sistem. Îți trebuie probabil un Sony Vaio, unul din modelele enumerate în pagina de download. Eu am făcut un test la mine, să mânăresc model-ul să se potrivească cu unul din modelele din listă, și se termina cu succes instalarea, însă e posibil să ai probleme, dacă un driver crapă. Vezi pe site la ei, ce trebuie mânărit: https://www.sony.com/electronics/support/articles/00015977 Încă o chestie care am observat. Mânărește fișierul, după ce ai deschisă pagina wizard-ului de instalare, deoarece instalerul reface acel fișier, la pornire.
 6. Ai pornit cu drepturi de administrator? E cam ciudat ca nu menționează Vista, ci Windows 7, la sistem suportat. Poți încerca cu Vista pe un virtual machine. Sau cu setare mod compatibilitate cu Vista, pe exe.
 7. Am făcut un test și la mine, dar am Win10. Se dezarhivează aici: C:\ProgramData\Sony Corporation\Sony Packaging Manager\PackagingTemp\{<RandomGUID>}\SOAOTH-70186741-US.exe Cred că pornește mai greu, pentru că probabil mai este o arhivă în exe. După ce am mai încercat de vreo două ori, a apărut o fereastră.
 8. Ai încercat Picture Motion Browser? Cică Windows 7 e ultimul sistem suportat.
 9. Poți încerca IDM, cu tool-ul, integrat Grabber. O licență e 25$ pe site-ul lui, sau 19$ pe eBay. Eu îl am cu licența luată de pe eBay. Am atașat un screenshot.
 10. Eu îl țin în frigider, în cutie de plastic cu încuietoare de clips simplu. Cutia nu este etanșă, dar permite puțin aer pe la îmbinări, astfel nu face mucegai dar nici nu pierde din umiditate. Luate de la magazinul nemțesc din patru litere, cam așa arată:
 11. Probabil rezultatul e in Wh, trebuie împărțit la 1000, să îl faci kWh. Poți încerca lcd.print(pwmPower,0);
 12. Are dreptate Bandi. Renunță la parantezele de la împărțire să forțezi calculul în double, altfel îți rezulta zero din împărțirea întreagă: eolkWH = eolkWH + (eolPower * time / 60 / 60 / 1000000); //Calculate eol kWh used since start
 13. schimbă eolVoltage = 40 * (analogRead(eolVoltPin) / 1023); //Read the eol voltage cu eolVoltage = 40 * analogRead(eolVoltPin) / 1023; //Read the eol voltage sau eolVoltage = 40 * (analogRead(eolVoltPin) / 1023.0); //Read the eol voltage la fel și restul cazurilor asemănătoare
 14. Încearcă să folosești constante double, unde ai divizare cu operanzi întregi, adică: eolVoltage = 40 * (analogRead(eolVoltPin) / 1023.0; La "else if (solPower >= 2000.00)" și după, nu prea are cum să ajungă. În formula "eolkWH = eolkWH + (eolPower * (time / 60 / 60 / 1000000)); " nu sunt prea multe zerouri?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.