Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ax sau sine de ghidaj


Vizitator VirComEm Brooms Romania

Postări Recomandate

  • Administratori

Eu zic sina minim 20mm, desi vitezele sunt mici tot incarcarea nu este statica. Axe musai de alea pe suport si un pic mai goase, un 25 ar fi OK. Eu nu pot da indicatii desi am constuit o gramada de sisteme si cu de alea si de alea dar fiecare face cum crede ca e mai avantajos pentu el. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator VirComEm Brooms Romania

Salut Vasile,

Mie imi recomandase ax de 25 cineva de la schaffler, ax cu suport continuu ca oricat ar fi de groasa bara risca sa flambeze la lungimea asta.

Mai intai (8-12 luni masa va lucra trasa de mana), dupa aia as vrea sa o automatizez cu 2 servomotoare, si atunci o sa vad si ce ar trebui sa ii fac sa o fac sa mearga mia bine.

Spune-mi te rog sina de 15 crezi ca ar fi suficienta pt ce icnarcari am eu? Teoretic toata greutatea o sa stea pe 8 patine, Eu am doar forte de apasare pe sina, nimic in sus sau transversal.

 

Mersii

Link spre comentariu
Vizitator VirComEm Brooms Romania

Multuemsc,

Ma apuc usor usor sa o construiesc sa vdm ce probleme ridica.

In alta ordine de idei, ai idee de cineva care poate sa imi copieze pe cnc niste piese metalice, acum le am pe cele originale dar se vor uza si as vrea sa le poata scana cumva sa le poata copie ulterior, piesele sunt de dimensiuni mici max 40/20/5, dar imi trebuie o precizie destul de ridicata sa spunem de oridinul sutimilor

 

Mersii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări