Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

bcristian

Membru activ
 • Content Count

  583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Se poate si mai bine

About bcristian

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/18/1977

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bcristian

  Strung SN320

  Filtrul este pe spate, in dreptul axului cu cap patrat. Se curata invartind de ax, e facut din table subtiri care se rotesc unele printre altele. Sunt 2 rulmenti 7211 catre exterior (stanga) si unul NN3014K catre universal.
 2. bcristian

  Faza - Nul - Impamantare

  Diferentiala nu ajuta cu nimic la situatia asta, pentru ca nulul se intrerupe inainte de ea, asa ca prin ea curentii sunt echilibrati. Ca tensiunea e spre 400V nu-i treaba ei. Oricum toata lumea are una (de 300 mA) in BMP(T). Exista "sigurante" atat pentru detectie intrerupere nul (astea ar trebui sa existe si functioneze la distribuitor) cat si de detectie sub/supratensiune. Ultimele exista in BMPT-uri sau si le poate pune oricine. Problema cu ele e ca daca stai intr-o zona in care tensiunea fluctueaza frecvent o sa renunti rapid la ea, ca nu-ti convine sa tot ramai fara curent.
 3. bcristian

  Reparatie pompa apa

  E probabil o Kama, erau niste pompe care se bagau in put dar nu in apa, motorul era cu carbuni. Foarte raspandite pana au aparut submersibilele ieftine acum vreo 15-20 de ani.
 4. salut as vreau lnb si wifi daca se poate vin eu in zona ta

 5. bcristian

  Donatii

  Pai raspunde te rog la mesaj, ca altfel nu am cum sa dau de tine.
 6. bcristian

  Donatii

  Donez un router wifi si un LNB. Ambele erau functionale ultima oara cand stiu. Atentie ca routerul nu are intrare wan decat pe coaxial (si fibra). Doritorul fie vine sa le ia de la Cismigiu (sau ne intalnim pe drum, Unirii, Splai, sau Dristor, Pallady), fie suporta costul trimiterii prin curier. Fara posta, nu am atat de mult timp de pierdut.
 7. bcristian

  Circular de banc

  Asta e fix din categoria "ce-si face omul cu mana lui".
×