Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu setarea Invertorului tip OMRON -V1000 /VZABOP4BAA


Postări Recomandate

  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Multumesc oricum,problema este ca pare un pic complicat. Am gasit un pdf cu schema bloc am conectat alimentare ,un potetiometru de frecventa extern,am conectat in sarcina un motor de la o hota de 200W. Se aprinde display am dar clipeste ledul verde de la RUN de 2ori /cu pauza 1s/ in acelasi timp cu ledul de la tasta ALM. Le iesire nimic oV.... Banuiesc ca ar fi defect finalul de putere care in loc de mosfeturi este un circuit mare pe care nu scrie nimic.Macar de era bubuit dar nu se vede nimic.

Link spre comentariu

Am incercat cu un motor monofazat . Convertizorul este cu alimentare monofazata dar motorul la iesire este cu 3 fire.Nu am umblat la parametrii sa nu schimb ceva. Deja am vorbit sa cumpar altul nou aproape asemanator la care trebuie din nou setat parametrii motorului (turatie maxima frecventa curent). Asta actiona un motor de la un carusel. Banuiesc ca ar fi defect deoarece nu face nimic si avea pe placa un movistor ars. Pe unde gasesc modul de programare al meniului?

Link spre comentariu

Pana la urma a trebuit sa iau alt inverter aproape similar(nu are frana de urgenta) .Si costa mult in jur de 1500 lei un MX2 de la Omron. Pentru motorul de 1,5KW am luat unul de putere 2,2KW max. Si foarte greu a fost partea de programare cu parametrii si mai cate.....Modelul defect cica este made in Japan. Eroarea defectului Uu1 ALM /spune la pag.280 a pdf-ului ca are tensiune prea mica ,sau ca DC bus a pierdut o faza...?????? A mai reparat cineva asa ceva ,se gaseste final de asa ceva? Vor scoate extraterestrii ceva mai bun si mai usor de programat?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări