Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

mihaighe

Membru activ
 • Content Count

  1,983
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Se poate si mai bine

About mihaighe

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 03/09/1959

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Contact Methods

 • Yahoo
  mihai_ghe59@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.hobbymarket.ro/componente-imprimante-3d/componenta-autoleveling-sn04-n-pt-imprimanta-3d https://www.olx.ro/oferta/senzor-proximitate-fotek-pl-05n-inductiv-4mm-npn-IDaH75f.html#97e292412e http://www.hobbymarket.ro/componente-imprimante-3d/componenta-autoleveling-pt-imprimanta-3d-tevo-tarantula-p-840 si cred ca se mai gasesc si altii.
 2. Curele nestranse corespunzator.
 3. surse anodice pt lampi pret 250 lei buc https://i.postimg.cc/XqjGW3Ng/100-5884.jpg sant interesat ,se poate mai multe poze si din alte unghiuri ,eventual cu eticheta,si ceva dimensiuni.
 4. 10)un mic motor cu aprindere interna de la o suflanta ...nu am reușit să al pornesc(am tras de sfoara)...50 lei vreau eu,trimit mesaj.
 5. citeste ca e interesant: http://www.bazmonaut.com/machines/hobbymat-prazi-md65-lathe/ http://www.bazmonaut.com/wp-content/uploads/2017/04/Prazi-SD-300-manual-b.pdf
 6. Ce am spus eu la inceput in data de 7 ianuarie?.
 7. 9. 24V 150W - 50 lei ce grosime are axul?
 8. Ai o rezistenta cu izolatia distrusa si care da la masa,nu ai alta sansa decat schimbarea ei ,restul sant improvizatii si cred ca ti la viata celui ce utilizeaza cuptorul.
 9. buna ziua 

   

  ma puteti ajuta cu cartea tehnica pentru rpo 200 napomar?

  1. mihaighe

   mihaighe

   Din pacate am iesit la pensie si nu mai am acces la documentatii,de altfel firma a intrat in faliment si deja a si fost vanduta si demontata.Am incercat sa salvez cate ceva da nu am avut loc de colorati.

 10. Am avut numai masini noi(trabant,skoda,renault ,renault ,si iar skoda,si in prezent vw ) nu o sa cumpar niciodata la mana a 2 a (cine stie o sa-mi dea dreptate). Nu stiu ce este service decat cand se aprinde lampa ca s-au facut Km.Toti care au cumparat de la mine zic ca au facut afacera vietii lor ,eu zic mersi ca m-au ajutat sa am tot timpul masina noua.
 11. Transformator Pmax=50VA , Usec reglabila in trepte 10 - 18 Vca , 25 lei : ce dimensiune are ? se poate o poza desfacut, mersi Mihai.
 12. Unde se mai pot vedea pozele?
 13. Bagi becul cu totu sau numai dulia?
 14. Clar trebuie 2x4mm in monofazat. Tii cont si nu folosesti consecutivcu plita si cuptorul sau vreun cuptor cu microunde.
 15. plita vine cu o bucata de cablu conectata ? ce sectiune are? folosesti aceasi sectiune si gata.
×
×
 • Create New...