Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Concerte si Evenimente


Metalhead

Postări Recomandate

  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sambata, 14 martie in Live Metal Club , va asteptam la editia a 7-a a Bucharest Metal Nights. Inapoi in viitor din trecut in viitor, BMN-ul revine cu un line-up, credem noi, de senzatie si generator de voie buna si atele.

 

Asa ca, in a doua sambata a primaverii, sub egida KILL THE MUSIC INDUSTRY, puteti s-o ardeti violent de la ora 19:00 alaturi de urmatoarele trupe:

 

IMPLANT PENTRU REFUZ (modern metal - Timisoara)

AVATAR (melodic death metal - Craiova)

 

PROOF (hardcore - Bucuresti)

MOLOH (breakcore - Bucuresti)

DWARF PLANET (metal divers - Bucuresti)

FIRST DIVISON (hardcore thrash metal - Braila)

 

 

 

Implant Pentru Refuz revin in noua formula in Bucuresti dupa patru luni, iar Avatar sosesc sa-si promoveze urmatorul album, asa ca va puteti astepta la o gramada de piese in prima auditie ! Dwarf Planet il vor sarbatori dupa ora 00:00 pe Fane la implinirea frumoasei varste de 5 ani pe scena.

 

Biletele costa doar 19,99 lei si pot fi procurate de maine, 24 februarie de la bar din Live Metal Club (program non stop), sau in ziua concertului de la intrare. Numarul de bilete e limitat la numarul de salvari disponibile in acea zi in Bucuresti.

 

Live Metal Club - Bd. Nicolae Titulescu nr. 171 - Statia de metrou Basarab (in spatele Service-ului Titulescu)

 

Revenim curand cu mai multe detalii !

 

KILL THE MUSIC INDUSTRY !

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Concertul Madonna? - bifat.

Pareri asa si-asa; concert obligatoriu, conform contractului, in cadrul turneului de promovare respectiv - a mai ramas... Bulgaria!

 

La ce s-or fi asteptat bietii fani? Eu asteptam reactia publicului normal (in afara de cei angajati sa stea in fata, la fiecare spectacol, si sa faca atmosfera cu mainile-n sus si tipete isterice) cand s-a-ntors fotoliul (tronul) ala, cu diva cu tot; tipa mustacea, cracanata, anticipand isteria colectiva. Ei bine, la noi, ca la nimeni: oamenii asteptau! S-or fi intrebat strainii "ce naiba fac astia?"(adica un cinstit what the fu_k?) - daco/romanii... nimic!

 

Femeile au apreciat starea fizica ("ierea, dom'le, numa' muschi si fibra, iar fatza ii ierea ca de 19 ani..." - metrou, magistrala Est-Vest).

Barbatii au apreciat berea, ca le-au dat liber femeile sa treaca cand vor ei pe la chioscuri (unii s-au lipit de ele - chioscurile - pan' la sfarsit)... S-or fi vorbit intre ei, insa toti cei intrebati, care-au trebuit sa fie remorca la nevasta, au raspuns ca nu le-a (prea) placut concertul...

 

Costuri? 4-5 milioane euro, dintre care, se pare, vreo 2 milioane vin de la Vodafone, dac-am inteles bine (se pare ca au de unde; romanii sunt darnici).

 

Unii cunoscuti au stat pan' la sfarsit; altii nu. Unii s-au distrat, altii nu prea, dar au baut bere rece, au vazut lume buna, s-au plimbat printre check-point-uri si-au tocat marunt iarba parcului, ridicand nori de praf...

 

Concert fara bis(uri), fara suisuri importante si coborasuri delirante; cei care-o placeau pe Madonna pot dormi linistiti c-au vazut-o (daca-au putut!) live, pe undeva p'acolo; altii s-au simtit ca pe stadion: Huo! Huo! (Steaua, Dinamo, Rapid). Habar n-aveau ca este in trend ca fiecare interpret care se respecta trebuie sa aiba si-un mesaj social; la daco/romani, ce mesaj sa dea? Zi-le-o p'aia cu rrhomii, ca aia cu Iuropa FM au auzit-o de prea multe ori...

 

Ceilalti (ai' de nu s-au dus la concert) au injurat:

- circulatia infecta, bara la/in bara, din centrul orasului,

- ... cu Madonna cu tot,

- ... cu politai si automobile,

- ... cu reparatul drumurilor si emisiuni entuziaste de radio (tot Madonna!),

- ... cu drumuri de suprafata si pasaje subterane,

- ... cu fum de tigara si foame-n mate...

 

Faceti, tata, concertele in alta parte! Duceti oamenii la sapat canale si defrisat paduri cu Depeche Mode, ca daca vin astia, oamenii se duc, fara probleme si sapa tot! Sunt atatea campuri parloaga in afara orasului!

Lasati orasul asta nenorocit in pace, cu concerte, curse de automobile, adunari populare (gay parade), patinoare si cate si mai cate, toate-n centru!

Link spre comentariu

a mancat-o in fund cu micro speechul ala.Mi s-a parut ca ne vorbea cam de sus: it was brought to my attention ca si cum ne mustruluia precum un prof face cu elevii.Pai tanti te invit sa te violeze ,talhareasca ,ia la misto si sa treci prin cartierele saracilor tigani si apoi sa ne tii morala.Parca asa erau si italienii pana sa vada care e treaba cu ingerasii colorati.Nu zic ca toti sunt la fel;am cunoscut bineinteles si tigani care erau mai bine crescuti si educati decat multi romani dar sunt cam rari.Bineinteles la noi ca la nimeni,conditiile de kko ,cred ca nu mai calca vreun superstar pe aici ceva vreme.

Link spre comentariu

... cred ca nu mai calca vreun superstar pe aici ceva vreme.

Ba sa crezi; la cati bani cer si iau, daca li se da, vin fara probleme; nu vezi ca iau tarile foste comuniste la rand?Reteta este simpla: - publicitate zdravana inainte; - se canta numai un anumit numar de minute; - spectacolul intarzie obligatoriu cel putin 1/2 ora; - se adauga cat mai multa miscare, lumini si zgomot; - in functie de tara, super-starul canta si ceva pe gustul respectivilor. La noi probabil ca s-au interesat care este muzica ascultata: manelele! Atunci hai s-aducem un taraf de rusi (rusi... romani... tigani, tot p-acolo...). - se adauga mesajul "green" sau "social" ... si iata reteta de succes pentru vedete tip Madonna - o tarancuta care-a dat din fund si din gura, si-a facut orice, oricat, oricum, numa' ca sa fie in atentia publicului! In rest, pretentii ca la balamuc!Sa recunoastem, totusi, ca fiind show-biz, nu reuseste chiar oricine (asta una la mana), apoi exista, totusi, un standard de calitate pentru fiecare tip de vedeta (nr. doi, tot la mana...). Fiecare-i incadrata intr-o categorie, are publicul ei tinta (varsta, cultura, etnie)), iar industria muzicala dicteaza ce, unde si cum se prezinta; totul este sub contract, cu toate fitele si capriciile (si-astea, doar permise sau chiar impuse, pentru conturarea unei personalitati-sablon). Totul este atat de prozaic si precis, incat nu mai este loc de improvizatie... Daca dai pe de laturi, n-asculti sau calci pe bec (cazurile lui B. Spears sau M. Jackson), o iei in bot, big-time! Show-bizu' nu iarta! Poti sa fii si tata si mama "reginelor" si "regilor" muzicii pop!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Cronica concert madonna(nu merita scris cu M)cumpar 3 bilete de 650 ron prin februarie sau martie ,nu mai tin minte sigur,sa fiu pregatit pentru ca ziua concertului a coincis cu ziua de nastere a sotiei,am vrut sa fac o surpriza! cu toate ca madonna nu a fost niciodata pe placul meuvine concertul,ma trezesc la 4 metri de scena ,imbulzeala,praf ,cald ,bere calda si nasoala ,CE CAUT EU AICI!!!!!!!!!!!!intro cu un dj varzica,daca ma puneam la mixer faceam mega atmosfera,a mixat exact ca in anii 80,pur si simplu fila o melodie si trecea in altase termina introul si pauza ,se dezinfecteaza scena ,se curata de bacterii,virusi si alti microbitoata lumea de fita in frunte cu vedetele tv de la cam toate posturile tv,se bulucesc se agita pentru ca apare megastarul femininsunet prost ,muzica la fel(pe placul altora)se face play back ,la greu ,mai am putin si o iau raznacum fac sa fug de aici (sunt mai mult pe post de body guard)ma taie rau de la bere,te rog da mi si mie telefonul ca vreau sa trimit un sms,asta am spus si am iesit din haosce am facut in acest timp ?? am stat pe net cu telefonul sotieila un moment dat am revenit ca stiam play listul ,cred a mai cintat cam 15 min,dupa ce am plecatcind ma vede sotia ce zice "daca iti este rau hai acasa ca oricum e varza"(nu aveam nimic eu am stat pe elforum cu telefonul ei)URRRAAA ,am scapat !un mare fis de concert la toate capitolelenu se compara cu sublimul an 2008,IRON MAIDEN,METALLICA,QUEENSRYCHE,HAGGARD,TIAMAT,JUDAS PRIESTva dati seama prin ce a trecut un rocker la madonna :nebunrau:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Albume noi pe METALHEAD Shop ! Comanda online cu cardul si iti trimitem produsele direct acasa !

 

MUSE - The Resistance

http://www.metalhead.ro/muse

 

Paramore - Brand New Eyes

http://www.metalhead.ro/paramore

 

Steve Vai - Where The Wild Things Are

http://www.metalhead.ro/stevevai

 

Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da

http://www.metalhead.ro/rammstein

 

http://shop.metalhead.ro

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări