Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mikrosha

Membru activ
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 core_reputation_level_4

About Mikrosha

 • Rank
  core_member_rank_2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ce sursă folosești? Ce fel de zgomot introduce? Țiue, fâșâie? Poate e o buclă de masă, sau chiar poate sursa e instabilă, și o poți rezolva. LE: Scuze acum am citit, imprimantă HP. Posibil să meargă într-un hiccup mode fiind sarcina prea mică.
 2. După schema mea? Mă simt onorat și mă bucur că ți-a fost de folos. Elegant lucrat, Imi place. :D
 3. Frumos proiect, DAR. Filamentele sunt inseriate si alimentate in curent continuu, iar catozii sunt la acelși potențial cu filamentele, ceea ce înseamnă că tensinea catod-grilă este diferită de la un tub la altul. Asta înseamnă că tubul 1, mai aproape de minus, se va aprinde mai puternic decat tubul 4, dacă nu iei măsuri. Soluția comercială pentru asemenea situație este de obicei alimentarea filamentelor cu curent alternativ, pentru a uniformiza tensiunea catozilor pe durata unei perioade, precum și intensitatea pentru toți digiții. Faci o corecție software (factor de umplere PWM mai mare pentru lămpile cu tensiune catod-grilă mai mică) pentru a uniformiza intensitatea pe digiți? În poze nu este prea evident, ba chiar se vede primul digit mai puternic decât celelalte.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.