Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator 24cxx 93cxx


Postări Recomandate

Multumesc domnule Vasile, sunteti foarte amabil. Am urmat intocmai pasii si am aceeasi problema: "Device not responding". Intre timp am incercat si pe un al trei-lea calculator si aceeasi eroare.Mai intreb o data la setarile portului de comunicare mai trebuiesc facute ceva setari speciale???Astea sunt setarile mele implicite ale windows-ului:

post-16702-139829403936_thumb.jpg

Link spre comentariu

Evrika!!! folosind schema postata de Spitfire am reusit sa citesc o memorie. Singura diferenta este ca am folosit rez de 3k3 (deastea am avut pe acasa). Inseamna ca singura problema este programatorul meu, unde am facut o greseala si nu o vad. Luni cand o sa ajung la munca o sa il iau pentru a mia oara la puricat sa vad unde este greseala. Nu imi vine sa cred ca o chestie atat de simpla mi-a dat atatea batai de cap.

Link spre comentariu

In sfarsit am reusit!!! Dupa ce am dat jos toate piesele din montaj si am pus altele noi a inceput subit sa merga. Am construit o schema hibrid adica am construit dupa prima schema postata de mine la care am adaugat posibilitatea alimentarii externe printr-un lm7805. Multumesc la toata lumea pentru ajutorul acordat.Sa auzim numai de bine.A D I

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ciudat, normal ar trebui sa mearga o data ce pe aceasi memorie ai scris si .bin.Eu am testat schema decat doar pe .bin.Poate trebuie alta schema facuta, dar nu prea cred,incearca sa faci o calibrare pana sa incerci scrierea .e2p. Dar fisierul e2p este bun?

Link spre comentariu

Cauta un .e2p bun , si fa o proba cu ala, vezi daca il scrie, daca il scrie, devine este programul care il ai , daca nul scrie ma gandesc ca poate fi de la memorie, poate nu are destula memorie sa scrie programul.Cauta un eeprom cu memorie mai mare si inceaarca din nou. Iao prin eliminare, daca programul care il ai este bun, verifica marimea memoriei precum si a programului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări