Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Salut.Am acest gen de aparat la care s-au dus finalli IKW50N60H3.Am masurat semnalele pe grile si sunt ok apoi i-am inlocuit dar spre surprinderea mea sau dus dupa citeva hafturi.. Am cumparat altii de la Mouser de data asta cu rezerva ))) si i-am inlocuit dar fara radiatoare si pe un traf separat de 400w. Ca o constatare igbt-urile incep sa friga dupa citeva secunde si creste consumul pe traf ca si cum ar fi sarcina pe iesire sau probleme pe partea de forta. Am masurat semnalul pe grile si zic eu ca este ok...o sa postez si poze iar semnalul pe traful de curent arata ca si cum ar fi sarcina pe igbturi... O idee ?multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Adică ai conectat alt traf decât cel al invertorului ? Ai verificat bine circuitul de comandă al igbt-urilor ? Semnalul e simetric pe ambele ramuri ? Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 (editat) Acum 16 ore, validae a spus: Adică ai conectat alt traf decât cel al invertorului ? Ai verificat bine circuitul de comandă al igbt-urilor ? Semnalul e simetric pe ambele ramuri ? nu.Am alimentat separat printr-un traf separator de 220v 400w aprox. Totul e in regula si semnalul si circuitul. Dar o sa ma verific o data. Editat Septembrie 4 de Daniel Daniel Johny Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 4 Partajează Postat Septembrie 4 Acum 20 ore, Daniel Daniel Johny a spus: o sa postez si poze iar semnalul pe traful de curent arata ca si cum ar fi sarcina pe igbturi... In 2025? Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 4 Autor Partajează Postat Septembrie 4 Acum 2 ore, dumitrumy a spus: In 2025? )) Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 22 Autor Partajează Postat Septembrie 22 Am gasit pe partea driver un tz mosfet cu notatia hm 210 capsula To- 252.Acesta este pe partea de primar a driverului. Pare a fi incins .Cu ce l-as putea inlocui? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 Acum 9 minute, Daniel Daniel Johny a spus: Cu ce l-as putea inlocui? ai antecedente , prietene , in sensul ca 1-- si raspunzi ff greu si 2-- ne-ai mai si pus pe piste gresite de am ajuns sa ne certam intre noi din cauza ta , asa ca , nu te supara , dar eu nu te cred o iota si nu te ajut decit dupa ce postezi o poza perfect lizibila ... Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 22 Autor Partajează Postat Septembrie 22 prietene daca au fost unele divergente nu este din cauza mea.cine vrea sa dea o mina de ajutor pentru cei cu mai putina inteligenta este binevenit .Cine vrea sa se dea destept ca le stie pe toate sa se abtina! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 22 Partajează Postat Septembrie 22 (editat) 1 oră în urmă, Daniel Daniel Johny a spus: daca au fost unele divergente nu este din cauza mea i-auzi ia la el ... te pomenesti ca or fi fost din cauza mea divergentele si nu stiu eu ...? ...... daca si in continuare iti e lene sa pui o poza lizibila cu inculpatul , atunci sa fii tu sanatos si sa te ajute cine-o vrea , ca eu nu vreau sa mai muncesc aiurea in tramvai pt tine ... pe scurt , poate n-ai inteles ... pui o poza lizibila aici , te-ajut cu drag si iti caut / gasesc un echivalent ...nu pui poza , atunci la revedere -pa ! Editat Septembrie 22 de misuraelectronic Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 23 Autor Partajează Postat Septembrie 23 Voi incarca poze in limita timpului disponibil.multumesc. Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Acum 19 ore, Daniel Daniel Johny a spus: Am gasit pe partea driver un tz mosfet cu notatia hm 210 capsula To- 252.Acesta este pe partea de primar a driverului. Pare a fi incins .Cu ce l-as putea inlocui? Poate e asta? https://www.alldatasheet.net/datasheet-pdf/view/290019/CHENMKO/CHM21A2PAPT.html Banuiesc ca au stocuri de 20 de ani de mosuri de 20V si 20A... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Hai dl. Florin, cum sa folosesti tranzistor driver de 20V cand alimentezi montajul la 15V? https://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/68566/IRF/IRFU210.html Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Septembrie 23 Autor Partajează Postat Septembrie 23 Da .Cred ca acesta este.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum