Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

misuraelectronic

Membru activ
 • Content count

  3,022
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 Excellent

About misuraelectronic

 • Rank
  Membru suprem

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  misuraelectronic

Recent Profile Visitors

4,334 profile views
 1. misuraelectronic

  Echivalent tranzistor D2578

  sfaturi de cirpaci profesionist , nimic altceva ... sa lamurim problema cu argumente tehnice , carevasazica ... nu cu solutii din burta . 2sd2578 stie 1500v / 800v / 8a / 60w / tf maxim 0,3us 2sd1555 stie 1500v / 600v / 5a / 50w / tf maxim 1us dupa cum se vede mai sus , cu exceptia lui vcbo maxim , unde ambele stiu 1500v , 2sd1555 sta MAI PROST la toate capitolele decit 2sd1555 . lucrul cel mai grav este ca la un tub plat iti trebuie musai un final de linii RAPID , ceea ce nu se poate spune absolut deloc despre 2sd1555 , care este un tranzistor extrem de puturos --- adica tf maxim este foarte mare --- in comparatie cu originalul 2sd2578 . concluzia este ca NICIODATA NEVER -EVER , nu poate fi folosit 2sd1555 , drept final de linii inlocuitor permanent al lui 2sd2578 , la respectivul model concret de crt panasonic cu tub plat . aaaaa...ca poate sa incerce , asta da , dar ca solutie finala , viabila si fiabila in timp , nicidecum .
 2. dap , sint fake transistors . tranzistorul 2sa1302 original toshiba de la mama lui era verde , exact ca in link-ul de mai jos ... https://www.ebay.com/itm/TOSHIBA-2SA1302-A1302-Original-Silicon-PNP-Power-Transistor-TO-3PL-NOS-K7-13/323259827152?hash=item4b43c983d0:g:vvUAAOSw2gxYq4bz in plus , se vede din poza a doua ca spatele unuia din cele 2 tranzistoare este nefinisat , este rugos mai precis .
 3. misuraelectronic

  17 Mai - ziua impotriva homofobiei

  stimate tovarase , fie ca va place , fie ca nu ... asa cum pe acest forum deciziile conducerii forumului se executa si nu sint negociabile / discutabile , tin sa va anunt ca si pe forumul UNIVERSULUI in intregul sau , deciziile CONDUCERII se executa direct si nemijlocit si nu sint negociabile / discutabile ... cu atit mai mult de catre dvs , din calitatea pe care vremelnic o posedati ... este perfect adevarat ca jertfele animale au fost interzise , incepind cu noul testament . este adevarat ca o parte din alte practici ritualice au fost anulate in noul testament . este adevarat ca DUMNEZEU i-a cerut dovada suprema de credinta lui Avraam , insa El stia apriori ca nu se va ajunge cu adevarat pina la infaptuirea jertfei ... era vorba doar de acceptul verbal . TOTUSI ... din vechiul testament au ramas si lucruri bune , pe care nu le contesta nimeni ... omenirea INCA se ghideaza in traiul de zi cu zi dupa litera celor 10 porunci . nu scrie nicaieri in BIBLIE sa se formeze familii din persoane de acelasi sex , pentru ca daca ar fi fost ceva bun / util / frumos si vrednic de lauda si de urmat , ar fi scris . povestea nimicirii prin foc a SODOMEI SI GOMOREI sint exemple de ASA NU , mai tovarasi ... indiferent daca ar fi fost expusa in vechiul sau noul testament .
 4. misuraelectronic

  17 Mai - ziua impotriva homofobiei

  buni si iertatori dap , asa ne invata in BIBLIE sa fim , indeed ... insa DUMNEZEU tot a ars din temelii Sodoma si Gomora , taman ca o dovada a iertarii si bunatatii lui ... oare de ce a facut asta ? pai , tocmai pentru ca sa fie un exemplu de ne-urmat pentru generatiile urmatoare .
 5. misuraelectronic

  17 Mai - ziua impotriva homofobiei

  a se citi din BIBLIE , in vechiul testament , versetele referitoare la SODOMA si GOMORA ...exact acolo se afla raspunsul la intrebarea dvs , stimate moderator . daca nu va convine raspunsul si / sau motivatia citite acolo , atunci dati-i un BAN lui DUMNEZEU ...
 6. misuraelectronic

  Robot bucatarie Bosch

  daca este vorba despre piesulica cilindrica , de culoarea aramei , atunci este o dioda smd . in marea majoritate a cazurilor poate fi ori un zenner smd , ori 4148 smd .
 7. misuraelectronic

  TV HYUNDAI HRH-21A7

  bataia telecomenzii , unghiul solid de emisie si respectiv frecventa de emisie nu le puteti evidentia decit daca aveti testere dedicate . daca nu aveti asa ceva , veniti la mine la magazin si va testez eu ambele telecomenzi ...moka , free of charge . proba cu camera telefonului este doar la nivel de kindergarten ...aceea va evidentiaza doar ca telecomanda probata emite ceva-orice pe ir ...deci este aproximativ irelevanta la nivel profi , stimate domn .
 8. misuraelectronic

  TV HYUNDAI HRH-21A7

  ok , ok ...sa zicem ca ati eliminat punctele 1-- si 2-- cu cele scrise mai sus . totusi , mai mult ca sigur nu v-ati ocupat deloc de punctul 3-- ...cum as face eu , par egzamplu , daca as fi pus intr-o situatie ca dvs . suplimentar la cele spuse , conteaza extrem de mult si calitatea telecomenzii noi ...
 9. misuraelectronic

  TV HYUNDAI HRH-21A7

  1-- ce scrie pe telecomanda originala ? 2-- ce scrie pe telecomanda cumparata ? 3-- nu se cumpara telecomenzile , asa...dupa ureche . prima data si prima data trebuia verificat daca telecomanda originala emite de la minim 4m... 5m , apoi unghiul solid in care emite originala , apoi daca trenul de impulsuri este cel corect . sasiul cp195l are nevoie de o frecventa un pic mai delicata pt a functiona corect . 4-- abia dupa ce ati efectuat cele scrise mai sus si totul este in regula , se procedeaza la verificarea traseului intern de ir .
 10. misuraelectronic

  Achizitie sistem amplificare biserica 100 m2

  ff important este sa precizati si locatia dvs . o sa va scriu pe pm telefonul unui bun prieten de-al meu , care a sonorizat mai multe biserici . vorbiti cu el la tf si stabiliti ce si cum e de facut , totul raportat la suma dvs de bani .
 11. misuraelectronic

  Ce fac romanii de ''afara''?

  toate ca toate , dar asta da patriotism sadea . stimate domn , indiferent de motivele invocate si pentru nimic altceva decit pentru ceea ce scrie in citatul de mai sus , tin sa va gratulez cu plenitudinea adincului meu dispret + probabil al celor in care mai bate o inima de roman ... amin !
 12. misuraelectronic

  Sursă in comutație ptr amplificator

  eu o sa raspund doar la prima intrebare . stw13nk60z stie asa ... 600v / 150w / 12ns tf typic / to247 case , cu tabla . fqpf13n50 stie asa ... 500v / 56w / 85ns tf typic / to220 case , izolata . dupa cum se vede mai sus , la toate cele 4 capitole de mai sus , echivalenta propusa de dvs sta mai prost decit originalul , astfel incit raspunsul final este un nu categoric .
 13. misuraelectronic

  samsung dw15g10vd

  daca tranzistorul final linii original este ksc5386 , atunci are dioda incorporata ... daca tranzistorul original este ksd5703 , atunci nu are dioda incorporata .
 14. misuraelectronic

  samsung dw15g10vd

  of ,of ,of ...numai prostii faci , domnu` academician ... 1-- codul corect este ksd5703 , nicidecum 2sd5703 . 2sd5703 este o inventie chinezeasca de 2 bani a celor de la isc . bineinteles ca nu o sa gasesti o asemenea panarama intr-un produs samsung , ci o sa gasesti ksd5703 , fabricat de fairchild semiconductor , sua . 2-- 2499 are dioda colector-emitor , in timp ce 5703 nu are , dar o are sigur montata pe cablaj . daca vrei sa pastrezi 2499 , atunci trebuie sa elimini dioda de pe cablaj . 3-- 2499 stie doar 6a / 50w , iar 5703 stie 10a / 70w , asta insemnind ca ai pus un tranzistor mai slab decit originalul ...deci tocmai ce ai marit sansele de a crapa mai repede televizorul clientului . 4-- daca ar fi dupa mine , as monta acolo un tranzistor final de linii , fara dioda , ultra-fast , de genul bu45xx , sau un sanyo din seria tt2xxx .
 15. misuraelectronic

  Eroare 9 Sony KV21T1K

  strs5707 este echivalentul superior ca putere al lui strs5706 , deci problema dvs nu este cauzata de aceasta inlocuire . problema reala actuala a majoritatii strs-urilor 5707 din rsr este ca sint niste rebuturi de 2 bani gauriti . daca sursa este echipata cu amplificator de eroare de genul SE 1xy , schimbati-l si pe el , dar si optocuplorul . daca nu exista SE1xy , atunci incercati direct montarea de ups001 , pentru ca strs5707 de buna calitate , nou si la bani putini este f greu de gasit .
×