ionutz2013 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Este vb de un ceas cu probleme de soft. Nu reusesc sa il programez cu arduino. Am vazut ca exista un programator TL866 dar e foarte scump. Exista vreo metoda de a il reprograma in afara de cele mentionate? Link to comment
validae Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Roagă un coleg care are programator și experiență.Câteodată nu se justifică să investești mulți bani în scule pe care le folosești rar, mai bine plătești o sumă decentă cuiva care are și poate... Link to comment
ionutz2013 Posted June 10, 2023 Author Share Posted June 10, 2023 Acum 6 minute, validae a spus: Roagă un coleg care are programator și experiență.Câteodată nu se justifică să investești mulți bani în scule pe care le folosești rar, mai bine plătești o sumă decentă cuiva care are și poate... Pai nu stiu cine are programator sa il faca. Poate vede topicu si intra in legatura cu mine prin mp Link to comment
Stefan Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Au mulți programator pentru AT89C2051 dar kit-ul ala de pe Ali a costat cat un plic dus-întors cu posta. @ionutz2013ce schema ai folosit pentru programare? Link to comment
ionutz2013 Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 (edited) Da stiu ca am dat 1 dolar si ceva pe el. Mai mult deranj decat eficienta. Schema am facut-o pe asta. Si 12v am dat de la sursa separata. Iar ca software am folosit tutorialul de Aici. varianta de windows cu cgwicusi python-pip dar imi da erori inca de la acele 2 soft-uri cand dau acele comenzi de la inceputul tutorialului. Edited June 11, 2023 by ionutz2013 Link to comment
Recommended Posts