Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare AT89C2051

ionutz2013

Recommended Posts

Este vb de un ceas cu probleme de soft. Nu reusesc sa il programez cu arduino. Am vazut ca exista un programator TL866 dar e foarte scump. Exista vreo metoda de a il reprograma in afara de cele mentionate?

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionutz2013

3

• Stefan

1

• validae

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Roagă un coleg care are programator și experiență.Câteodată nu se justifică să investești mulți bani în scule pe care le folosești rar, mai bine plătești o sumă decentă cuiva care are și poate...

Acum 6 minute, validae a spus:

Roagă un coleg care are programator și experiență.Câteodată nu se justifică să investești mulți bani în scule pe care le folosești rar, mai bine plătești o sumă decentă cuiva care are și poate...

Pai nu stiu cine are programator sa il faca. Poate vede topicu si intra in legatura cu mine prin mp

Da stiu ca am dat 1 dolar si ceva pe el. Mai mult deranj decat eficienta. Schema am facut-o pe asta. Si 12v am dat de la sursa separata. Iar ca software am folosit tutorialul de Aici. varianta de windows cu cgwicusi python-pip dar imi da erori inca de la acele 2 soft-uri cand dau acele comenzi de la inceputul tutorialului.

FG6EJXBJBQU7B4U.png

Edited by ionutz2013