Administratori Badman Postat Iulie 20, 2017 Administratori Partajează Postat Iulie 20, 2017 de 1-2 zile am probleme cu anumite canale HD de la digi, unele parca televizorul nu le mai poate demodula si arata oribil, la fel si sunetul neinteligibil si sacadat A mai patit careva ? Mai am probleme cu astia, in loc de 300 Mbps rareori trec de 50 cu testerul de la ei de pe site dar asta nu ma deranjeaza prea tare ca nu fac downloaduri de alea gigantice. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Am patit ceva asemanator, era un spliter dus. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 21, 2017 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 21, 2017 A fost un baiat de la interventii si a constatat... e dus un amplificator dar n-am Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Nu sunteti pe fibra optica? Eu sunt la Digi de 3 ani jumatate si merge impecabil totul(televiziune+net+telefoane mobile), nici un fel de problema in tot acest timp. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 21, 2017 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 21, 2017 eu stau la bloc... probabil pana aici vine fibra dar la mine in casa vin 3 cabluri separate, net, tv si telefon Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 S-au cam ghiftuit si ei de atatia abonati...la mine intra fibra optica pana in casa,si tot nu am mai mult de 60Mbps,desi ei se lauda cu 300...Sunt client vechi la ei,de cand s-au infiintat prin 95...96 nici nu mai retin,dar daca la Tv n-am nimic de reprosat,cu netul nu prea imi place ce au reusit la ultima fidelizare cand m-au asigurat ca imi cresc viteza de la 150Mbps la 300.Acum cred ca nici cat aveam inainte de asta nu mai am.Si tot asa,intra un UTP pt net si telefon si un cablu ecranat pt tv...acum intra doar fibra optica si in casa se ramifica pt cablu tv,telefon si net. Link spre comentariu
MVS Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Pentru a avea mai mult de 100Mb net trebuie sa ai toate perechile folosite din cablul UTP plus echipament gigabit. Aviz celor care au si net si telefon pe acelasi cablu UTP. In situatia asta nu poti depasii 100Mb. 1 Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Pentru a avea mai mult de 100Mb net trebuie sa ai toate perechile folosite din cablul UTP plus echipament gigabit. Aviz celor care au si net si telefon pe acelasi cablu UTP. In situatia asta nu poti depasii 100Mb. Buna Asta este problema la apropape toti dealerii. Ofera net de 150Mb,300Mb,iar placile de retea si routerele(cu putine exceptii) sunt de 100Mb. Eu astept DIGI de vre-o 2 ani(in zona mea la Dej) si nu se extind.Locuiesc la casa si nu le renteaza. Prefera zonele de blocuri.Cel putin la Dej cei de la DIGI sunt avantajati,totul functioneaza mai bine decat la concurenta(UPC,Romtelecom sau cum i-o zice acum). Spor tuturor Alex Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Pentru a avea mai mult de 100Mb net trebuie sa ai toate perechile folosite din cablul UTP plus echipament gigabit. Ruterul este cel livrat de ei,model H35M8245HRDS,iar cablu nu mai am,la intrare este fibra optica,la iesire e antena .Receptorul meu duce 300Mbps,calculatorul asisderea,e probat. Inainte de asta am avut un ruter TP Link,de 150Mbps cu intrare pe UTP si iesire pe antena.Aveam constant peste 80Mbps,fata de 60 acum,si doar din cand in cand. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Pai bine, dar viteza de 300, 500, 1000 Mbps nu e garantata, atat se poate duce daca vreun server din metropolitan ofera asa viteză, garantat nu e nimic, poate merge cu 20-30 Kbps, incercati commlinx.com.au sa vedeti "viteza". O banda de numai 10Mbps garantata pe 90% din servere externe costa de la 1500 euro/luna, nu 10 euro/luna. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 (editat) La ieșirea din rooterul de fibra optica, la blocuri cel puțin, se mai plasează un amplificator de linie ca să aducă semnalul la un nivel suficient de mare pt "cirnatul de splitere" ce distribuie semnalul la televizoare. In timp am constatat ca aceste amplificatoare cedează (posibil sa cedeze filtrarile cu electrolitic). Am avut și eu o problema similara acum citiva ani. Veneau băieții și nu găseau nici o problema, dar de fiecare data trebuiau să-mi tot verifice cablurile mele, pina cind, pt ca am tot insistat, a venit unul mult mai dezghetat și împreună i-am dat de capăt, am găsit ca amplificatorul baga intermodulatii. A mai durat vreo 2-3 luni și citeva telefoane pina au adus un alt amplificator..... Editat Iulie 21, 2017 de sesebe 1 Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Eu stau la casa si acum o luna au schimbat infrastructura din coaxial cu modem in fibra optica. Mi-au bagat in casa un media convertor in care intra fibra dupa stalp. Din el iese o alta fibra ( + cablu tv ) care intra intr-un modem wireless. Modemu are doua porturi LAN din care doar unu merge sa conectezi prin el diverse. Portu e gigabit. Am facut testul in calc direct prin el si se ducea viteza pana peste 260 mbps. Am sunat la ei sa ii intreb de ce nu merge celalat port si mi-au zis ca asa sunt routerele alea. Mai aveam si eu nevoie de un port pentru inca un calc. Acum din portul ala bag in routeru vechi sa pot avea mai multe porturi LAN si binenteles ca viteza e de 100mbps acum. Stau cu trei rahaturi in priza ca au astia niste echipamente de 3 lei. La un vecin, peste o strada, are un singur router huawei in casa. In el intra fibra si iese tv, wireless si 4 porturi LAN gigabit + telefon fix. Routeru ala cica nu mai exista la ei ca si echipament Link spre comentariu
marius75 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 A fost un baiat de la interventii si a constatat... e dus un amplificator dar n-am Pana vine baiatu' de la cablu, merge pus un amplificator de semnal CATV, generic. Eu am o chinezarie d'asta si vad foarte bine programele HD pe ambele televizoare, am dat 25 de lei pe jucarie. Inainte sa montez amplificatorul, programele HD se vedeau ca naiba (patratele si sunet intrerupt). Desigur, daca buzunarul permite sunt si alte modele. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Echipament montat de DIGI: Receiver HUMAX DIGI+C HD cu conexiune HDMI: Detectare semnal canal HD cu un splitter tv cu 4 iesiri cu defect: Test viteza internet Oradea: Test viteza internet Bucuresti: Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Exact aceleasi echipamente le am si eu Am facut acum un test cu cablu bagat direct din routerul lor in placa de retea Nu am avut probleme, mi-a mers netu bine chiar si cand eram pe amaratele alea de modemuri pe coaxial unde aveam 80 mbps De cand au bagat fibra la tv se vede mult mai bine pe partea de RF Link spre comentariu
Postări Recomandate