Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Set lampi audio


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce este 12RV2000 ? RV 12 P 2000 ? Daca este P2000 cine a facut`o si cand? Pune o poza cu lampile sa le vedem si noi .

AI dreptate, denumirile sunt RV12P2000 respectiv RV12P4000.

RV12P2000 cred ca sunt RFT, nu stiu anul dar prea noi nu cred ca sunt, poze nu gasesc, le fac si revin cu detalii.

Editat de mojnost
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am reusit si cu pozele. O chestie interesanta citita despre ele - fiecare tub contine 2 condensatori in carcasa de aluminiu, la capete, cu capacitati specifice fiecarui tub, astfel incat capacitatea de intrare, respectiv de iesire sa fie identica intre tuburi pentru a putea fi schimbate fara nici un reacord al circuitelor oscilante.

Nu este de vanzare dar e posibil sa mai am unul, daca dau de el va fi oferit gratis unui colectionar.

post-175171-0-34294500-1487366424_thumb.jpg

post-175171-0-66388200-1487366437_thumb.jpg

post-175171-0-58110600-1487366452_thumb.jpg

Editat de mojnost
Link spre comentariu

Aici te cam inseli...........nu s-a inventat inca efectul digital care sa dea aceeasi senzatie ca un amplif pe tuburi.

 

Eu nu sint fanul lor dar ii inteleg pe cei molipsiti ca nimic nu se poate compara ca o auditie intr-o camera perfect pregatita, intr-un fotoliu capitonat cu catifea pt a amortiza orice reflexie si pierzindu-te in "licareala tuburilor" in timp ce asculti o melodie preferata.

Link spre comentariu

@helicopterul: Mulțumesc, m-ai luminat! Bănuiesc că mai urmează dă-mi spui de sisteme x+1 și amplificatoare in clasa z. Nu incerca să cunoști lumea doar din cărți (pardon, e-book-uri sau goagle), învață putina istorie, cumpără niste lampi, lipeste câteva sârme si-o sa vezi ca istoria chiar te surprinde și din păcate te găsește mereu nepregătit.

Link spre comentariu

Poate ca aveti dreptate domnule Darius ...

am vazut un fraier ca vinde niste tuburi la gramada:

Tu ai spus-o cu gura ta, daca ziceam noi ai fi comentat ca avem ceva cu tine. O fi buna si autoironia dar unii poate o iau in serios.

Lasa gargara ieftina si pune mana de plateste E810F-urile alea ... sau vanzatorul lor a fost incadrat tot in categoria fraier ? (daca tot postezi pe aici in zona de vanzari, scrie si locatia la profil, UK & Vaslui ori ceva pe acolo).

 

Si mai sus vad ca ti-ai editat/sters postul (si l-ai lasat pe sesebe vorbind singur) ca o fetiscana.... spuneai ca nu mai ai nevoie de tuburi in ziua de azi, se poate folosi un efect de lampa emulat digital. Cred ca nu ai habar despre ce vorbesti dar iti place sa te auzi spunand asta. Cand o sa ne arati cate DSP-uri de la Analog Devices ai programat ori stiu si eu cate FPGA-uri ai pus la treaba in Verilog cu niste filtre emulate sa iti dea acel efect de lampa despre care vorbesti poate ca o sa credem macar 10% din ce spui. Evident ca partea matematica trebuie si ea plimbata printr-un Matlab sau Mathcad ori ceva similar. Si dupa toata munca asta chiar vreau sa vad cati chitaristi / audiofili vei convinge sa il si foloseasca.

N.C.=spirochetul=helicopter pentru necunoscatori

 

In rest free up pentru mojnost!

Link spre comentariu

Cred ca faci confuzii grosolane si ai impresia ca toti sunt clone pe forumul acesta, de altfel prin Ro era o vorba ca "hotul striga hotii".

Nu imi aduc aminte sa fi luat ceva de la tine sau de la oricare alt membru elforum (eu fiind plecat de vreo 30 de ani din Romania). Am mai spus ca am fost si membru izatech-forum (vechiul elforum) iar din lipsa de timp n-am mai intrat cand s-au mutat. Asadar poti rascoli orice forum :rade: de oriunde vrei la orice ora doresti tu.

Inca o data free up pentru mojnost si scuze de offtopic, promit sa nu mai intervin.

Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări