Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Galactic


Postări Recomandate

Salut...problema cu un china TOUSDA TH-P1008, TDA9351PS/N3/3,LA78040, sursa tranzistorizata, tv nu iese din stby, led-ul fiind galben. Am verificat pe ESR condensatorii de dupa sursa si sunt buni, 4,95 V pe procesor, 3,4V in loc de 3,3V, insa nu am tensiunea de 8V...daca strapez un tranzistor, nu sunt langa tv, acesta porneste cu rastru rosiatic si cu un mic M rosu in stanga sus. Am incercat sa-i dau 8v din alta parte , face la fel, cuart verificat este ok, incercat cu memorie goala , la fel....rog o schema si un dump pentru inceput.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Da dle moderator....dar mai bine sa fie un dump sigur probat de cei care l-au testat/copiat din tv ok....

Eu nu sunt moderator,dar zic asta ca sa numai umplem forumul cu multiple de scheme,dumpuri etc...fara nici un rost,adica ca ne este noua sila sa cautam pe acest forum.

Acum sper sa nu va suparati pe mine....dar asta trebuie sa facem. Iar pe linck-ul care vi l-am oferit eu,este un user : Sir john red care a atasat un dump Galactic 21G180N Bun verificat .

O zi minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

De ma Florine...tu ai mai mult timp fata de noi ceilalti...

Oare ce timp liber sa trebuiasca pentru a cauta un dump sau o schema pe acest forum ???

Mie unul nu imi trebuie mai mult de 5 min...sa gasesc schema sau dumpul pe acest forum...dar numai daca or fi .  :reytre

Dar oricum numai conteaza acum,doar sa fiti putin mai atent cand o sa mai postati...Acum conteaza doar sa va rezolvati tv-u.

 

Va doresc mult,mult succes !! Doamne ajuta !! Sa auzim numai de bine !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Uneori Florne nu avem disponibile 5 minute legate intr-o zi ,cei care lucram efectiv.Eu am calcul la indemana in atelier si totusi am zi cand toar arunc cate o privire.

Ok,am inteles,dar totusi seara dupa ora 21-22 nu cred ca mai lucreaza nimeni prin ateliere...asa ca atunci putem sa cautam scheme. dump-uri etc...

 

O zi buna va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări