Guest GicuRebenciuc Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Rog ajutor cu un dump pt. Galactic 21G180N (sasiu TOUSDA, TH-P1008), apare imaginea defazata spre dreapta cam7-8cm, cu intoarcere din spate in stanga. Am incercat cu memo goala și imaginea apare defazata putin spre stanga, nu stiu daca si cum pot regla din meniu service. Altfel imaginea este stabila in ambele cazuri si se pare ca a fost intr-o zona unde a trasnit. Am vazut pe forum ca au fost ceva dump-uri puse dar ....AU DISPARUT ! Pot afla oare-de ce? Link to comment
BUGHIU Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 studiati aici: viewtopic.php?f=17&t=81942 Link to comment
maresmircea57 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Rog ajutor cu un dump pt. Galactic 21G180N (sasiu TOUSDA, TH-P1008), apare imaginea defazata spre dreapta cam7-8cm, cu intoarcere din spate in stanga. Am incercat cu memo goala și imaginea apare defazata putin spre stanga, nu stiu daca si cum pot regla din meniu service. Altfel imaginea este stabila in ambele cazuri si se pare ca a fost intr-o zona unde a trasnit. Am vazut pe forum ca au fost ceva dump-uri puse dar ....AU DISPARUT ! Pot afla oare-de ce?Daca defectul a aparut in urma unor descarcari electrice, trebuie schimbat procesorul! Am avut 3 asemenea cazuri!Pentru a accesa meniul service se regleaza volumul la minim, apoi se tasteaza MENU-6-4-8-3 Pe ecran va apare litera M Cu tastele numerice 1, 2, 3 si 4 se selecteaza subpaginile meniului. Pentru a accesa si celelalte subpagini, se apasa tasta LOCK(un lacat), apoi tastele paginii dorite 0, 5, 6, 7, 8, 9 Iesirea din service se face prin oprirea de la telecomanda! Link to comment
Guest GicuRebenciuc Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Mulțumesc tare mult pt. toate indicatiile, sunt sigur ca-mi vor fi de folos! Voi incerca, totusi, cu meniul SERVICE ! As cere si un dump. Pe forum au fost.....Multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute !!! Link to comment
dan-a2 Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Un dump aici : nu e probat de mine ! galactic_21g180n_[ET].zip Link to comment
zvasile Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Mulțumesc tare mult pt. toate indicatiile, sunt sigur ca-mi vor fi de folos! Voi incerca, totusi, cu meniul SERVICE ! As cere si un dump. Pe forum au fost.....Multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute !!!ai in atasament un dump OK (verificat) Link to comment
Guest marconio Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Am facut rahatul praf:am reglat dimensiunea pe verticala ca era prea mare si mi-a intepenit in meniul de service. Are cineva vreo idee ce sa fac ? In afara de scriere memorie ca aia o fac in ultima instanta Link to comment
dan-a2 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nu iese prin standby din telecomanda ?? Link to comment
Sir john red Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Un dump bun,verificat de mine... Galactic 21G180N Bun verificat.rar Link to comment
Florinel TV Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 din service se iese cu power din telecomanda si daca nu vrea incearca din nou meniu 6483 si repeti pina iese din service Link to comment
adydep Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Omul spune ca"a facut rahatul praf",cred ca are nevoie de "perje". Link to comment
Recommended Posts