Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 monitoare , 2 tastaturi , 2 mouse-uri - 1 unitate centrala


Vizitator cazanionut

Postări Recomandate

Vizitator cazanionut

cum as putea sa leg 2 monitoare , 2 tastaturi , 2 mouse-uri la o singura unitate centrala astfel incat sa poata lucra pe calculator in acelasi timp 2 persoane.Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

 

 

Blind: Mutat la...software, avand in vedere linkul din ultimul meu post

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

cum as putea sa leg 2 monitoare , 2 tastaturi , 2 mouse-uri la o singura unitate centrala astfel incat sa poata lucra pe calculator in acelasi timp 2 persoane.Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

in primul rand ai cam ratat topicu ... trebuia pus pe la hardware ;)in al doilea rand .... se pot pune 2 monitoare sau mai multe la un pc ... dar 2 tast si 2 mousi ?! cu ce scop??? sa nu-mi spui ca vrei sa butezi si sisteme de operare diferite :axe:
Link spre comentariu

nu merge sa faci asa ceva. poti pune 2 sau mai multe monitoare.....dar optiunea pe care o aia este asa.....ori vezi pe toate monitoarele aceelasi lucru, ori pe toate la un loc ce vezi pe unu. Am pus eu odata 2 mous-uri pe un calculator...unu prin usb si unu prin PS2....dar folosesti aceeasi la ambel mous-uri, nici decum 2 pt fiecare.......( chestia asta o faceam cand aveam un mouse cu acumulatori si unu prin fir......cand mi se duceau acumulatori la ala il puneam la incarcat si il foloseam pe celalalt)....deci pe scurt ai nevoie de 2 calculatoare.....fiecare cu treaba lui :d

Link spre comentariu

Nu se poate ce vrei.Au existat acum multi ani niste placi de baza facute pentru internet cafe-uri si uz didactic pe care puteai avea doi utilizatori la un singur calculator in acelasi timp. Nu se mai fabrica de muuult.Mai bine astepti pana e liber calculatorul sau cumperi inca un calculator mai slab, pentru contabilitate, ca acolo nu trebuie cine stie ce putere de calcul.

Link spre comentariu

Daca vrei sa iei bataie de fiecare data cand virusezi calculatorul si se pierd datele de contabilitate poti incerca si mai departe aceeasi varianta.:smt003 Dar este recomandat sa folosesti un calculator separat pentru contabilitate si cu posibilitate de Back-up pentru evitarea pierderii de date.Un P2 sau P3 pana la 1Ghz este perfect pentru treaba asta cu CD-writer pentru salvarea datelor.Ca exemplu, incearca sa introduci in notepad sau in word cel putin 10 pagini de text dupa care, in loc sa salvezi documentul, il stergi.

Link spre comentariu

Nu stiu daca ai sanse sa reusesti astfel: tastatura si mouse pe usb, pe langa cele pe ps2, placa video capabila sa duca doua monitoare, instalarea unei masini virtuale pe calculatorul respectiv si utilizarea ei in monitorul celalalt, cu tot cu tastatura si mouse-ul pe usb.Ca sa faci asta, ai nevoie de un calculator puternic, foarte puternic, si nu stiu daca se merita sa iti bati capul. Mai bine iti mai iei un calculator, ceva mai slabut insa cu un monitor foarte bun si-ti "gonesti" mama pe el. La ce are nevoie nu cred ca va simti diferenta (un sempron isi va face treaba foarte bine, parerea mea).Vezi sa nu iti iei linguri in cap daca ii strici mamei munca de o zi intreaga, daca reusesti sa blochezi/resetezi calculatorul folosind un pc virtual

Link spre comentariu

Intr-adevar nu poti sa faci chestia asta in regim de amator. Mai bine asculta pe cei care ti-au spus mai sus sa-ti iei 2 calculatoare. Asa am si eu: unul mai slab cu care stau pe net (Sempron64 2600+, video pe placa de baza si dotari minime), si unul mai fortos ptr jocuri si altele (Athlon64 3000+, 6800XT si 1Gb memorie). Ptr contabilitate poti sa iei chiar un calc de generatie P2, costa putin.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Iti zic si eu ce ti-a au zis ceilalti, Nu poti sa faci.Exista un adaptor la care pui trei tastaturi trei muose-uri si trei monitoare dar, le comuti, nu functioneaza toate odata, pe de alta parte am avut si eu necesitatea asta la un moment dat cu prietena mea, am gasit un PC cu doi useri,(nu-mi mai aduc aminte numele, sa-ti arat) ce-i in el? ... :-) un calculator facut special cu : 2 monit 2 taste 2 mouse-uri ...uau... problema,se imparte procesorul se imparte memoria si este scumpa jucaria.I-ai mamei tale un P II 333 sau un P III la 600, nu are probleme cu el, sa-i mearga xp-ul pe el.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator gigi_kent

era intr-un timp in oferta la ultra pro o placa de baza facute de jetway parca pentru socket A care iti permitea folosirea calculatorului de 2 persoane in acelasi timp independent (avea drivere ,programe speciale si mufe in dublu exemplar ).Poate mai gasesti asa ceva

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări