Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Teletech sasiu 11AK30s-2


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

In baza STX22  am +1V (ceea ce  ar trebui cu minus) ..Totusi in pin 53 nu am 5v  ..fara MSR si cu toate tensiunile pornite din sursa..

pai cauta de ce nu ai - vine din IC 804 , inconjoara tot integratul ca sa ajunga prin doua strapuri si o bobina la stv in pin 53 care este aproape de sursa IC804

Link spre comentariu

Exact d-ul naetv,lipsa 5v in pin 53 la videoprocesor..schema fiind fragmentata pe etaje am crezut ca apare dupa ce pleaca liniile...Defect a fost traseul de la 7805 la pin 53(asa cum ati zis).......Tv-ul a fost reparat si mai inainte si prezenta urme de lichid acidic (cu toate ca a fost curatat cu alcool).Va multumesc tuturora pt ideei si sugesti.Va doresc multa sanatate si spor la BANI.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

la multi ani si sarbatori fericite!Am o problema la acest tv.Initial a venit de la un alt meserias.Acum nu stiu ia creat-o el sau era dinainte.Tv nu pornea din st-by.I-am dat Mcr-ul afara si a pornit.I-am mai dat o comanda ca asa stiu ca se da comanda dubla in situatia asta.Nu am decat rastru si lipsa sonor chiar si pe AV..La schimbarea canalelor dispare inalta si iar apare.Daca tin apasat pe buton la telecomanda face tot timpul repetitia asta.Care ar putea fi cauza?

Link spre comentariu

Am gasit pin6 de la memorie intrerupt,  R508-10k lipsa Montata inte 7 si 8 memorie lipsa,  Am schimbat memorie ,procesor  ,verificat ce a zis Florin.Procesorul este recuperat dar banuiesc ca nu poate sa aiba acelas defect cu cel inlocuit. Conzi verificati si schimbati. La fel face _ cand fac comanda pe P+  P- si tastele numerice se intrerupe inalta si porneste iar.     Pe toti cei 4pinila memorie am 5v. masurati .

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Am rezolvat.Toata cauza a fost din sursa.MCR -ul il aveam deja dat jos,am decuplat si D801 ca sa nu mai aiba legatura cu procesorul.Acum  becul pe B+ pulsa tot timpul.Am mai sapat putin si am gasit r817-99k  divizorul rezistiv pt. TL431 intrerupt.Am omis sa spun ca inainte B+ era 108v iar dupa remediere a ajuns la 116v.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări