Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

traianpop

Membru activ
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 core_reputation_level_3

About traianpop

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asa e. Au stat parasite intr-un sertar, cine stia ca trebe plasate undeva? Poate ca @icar se refera la baietii dastepti cei cu mult (h)aor la gat si la mana... Maine voi suna la SIF Arad, sa vedem. Orice alte sfaturi sunt binevenite!
 2. Buna seara. Are cineva doua ''actiuni'' la SIF Banat-Crisana. Cele date de un guvern, dupa anii '90. Azi, mai au o vreo valoare? SIF-ul de aici s-a inchis demult, n-am stiut unde sa intreb, am incercat aici... Mai cumpara cineva asa ceva? Care ar fi pretul orientativ? Dividente vad ca nu s-au mai dat de cativa ani, detinatorul spune ca oricum nu a primit nimic, nici inainte. Titularul e decedat, fiica le poate vinde? Nu le am la mine sa pot face o poza, dar cred ca stiti despre ce e vorba. Va multumesc pentru orice idee sau sfat.
 3. https://eushtiu.com/groapa-marianelor-10-curiozitati-despre-cel-mai-adanc-punct-al-pamantului/?fbclid=IwAR36C8aiMjyjHPxLEBEe8H7UQOzgBrnzDuwY6RiE2d0GgFAo7ZKocDU0XHs Altii descopera si melci... Eu nu prea cred ca ''nenea Cameron" s-a scufundat chiar pana acolo.... Chiar, ce presiune se exercita asupra unui organism, sau obiect sau ce o fi, la acea adancime? Pe noi, oamenii, ne deranjeaza o schimbare de 5-10 mm coloana de mercur. Sau simtim cum ne apasa cand intram in rau sau balta, adancime de un metru; fiind si apa sarata, are si densitate mai mare, cred eu...
 4. Multumesc de sfaturi. Nu sunt parti metalice care ar putea fi atinse accidental, unitatea din interior are carcasa din plastic. Am tras azi un fir de impamantare; am gasit o doza, mai indepartata, e drept, dar cu un pic de efort am reusit si sa-l maschez.
 5. Buna ziua. La cineva e montata o instalatie de aer conditionat, in camera. Alimentarea s-a facut prin o ''extensie'' de la priza din camera, fiind cea mai aproape. Bloc vechi, garsoniera, din constructie este pamantare doar la priza de pe hol si din bucatarie. Instalatia AC trebuie legata la pamantare, obligatoriu? De mers, merge asa de cativa ani, dar ''nea Dorel'' o fi zis ca-i bine si asa. Multumesc de sfaturi.
 6. Multumesc pentru intentia de a ajuta. L-am rezolvat cu mouse wireless, e mai comod; oricum nu s-ar fi descurcat cu acel mouse inclus, are cinci butoane(ascunse sub acel ''mousepad'', bineinteles). Celelalte ''device'', nu sunt importante, deocamdata. Oricum, la ce va fi folosit, e suficient. Dar daca a fost primit gratis.... Inca o data, multumesc de ajutor. Sfaturile dumneavoastra au fost utile!
 7. Am reusit cu ''computeru'' pe desktop, multumesc. Mouse tot nu merge, am instalat de pe acel site indicat mai sus, arata ca s-a instalat, dar nu vrea. In Device Manager mai sunt vreo patru atentionari cu galben, PCI data acquisition and signal procesing si trei Unknown Devices. Una o fi de la cititor amprenta, deloc important, camera merge, display,sunet si retea merg .
 8. BBuna ziua. Imi cer scuze ca nu am postat la o sectiune mai ''corespunzatoare'', dar se pare ca aici avem mai multi cititori. Problema: - laptop nou, modelul de mai sus, nu functioneaza mouse-ul ''din dotare''. Am instalat Windows 10, ( a venit cu Free DOS),cu ajutorul tastelor, in ideea ca se vor instala ceva drivere. Dar...nu. Cu mouse USB merge, in setari nu am gasit ceva interesant. Teoretic, trebuia sa mearga din prima, chiar din faza de instalare windows, dar nu vrea. In manualul de utilizare nu am gasit informatii utile; se spune ceva de F6, am incercat mai multe combinatii, nu merge. O alta intrebare: -cum se creeaza "My computer" pe desktop? Recunosc, nu sunt foate familiarizat cu W 10. Multumesc.
 9. Da,fisiere video. Acum, de unde sa la mai iau cu copy? :(
 10. Ca de obicei, am facut o prostioara. Am avut un folder mare, cu de toate. Am vrut sa-l aranjez putin, iar fisierele mari sa le pun in alt folder. Dupa comanda cut/paste, incepe sa se se faca transferul, e gata, si atat. In folder vechi nu mai sunt,(capacitatea apare aceeasi) in folder nou n-au aparut. E vorba de fisiere mari, peste 500 Mb. Unde am gresit?
 11. Am gasit. Multumesc, se poate inchide.
 12. Caut sarma de inox diam. 1.5 mm, cca 20 de metri. Multumesc de oferte!
 13. Buna seara. Problema e urmatoarea: Uneori ecranul licare, in partea jos(taskbar) si sus; Daca deschid Elforum, sus in bara licare ca dupa furtuna. Trebuie sa misc mouse-ul peste acele zone. Doresc sa fac print screen la un monitor, dar nu stiu unde se salveaza. Am incercat doua monitoare, CTX chinezesc, dar bun, si TV LG 32..., nu-l intorc acum pe burta sa vad seria completa. In modul TV merge perfect. Am incercat si doua placi video, cea dedicata=256 Mb, si una pe PCI Expres. E la fel. E putin enervant. Daca imi spuneti Unde se salveaza Print Screen, poate ma ajutati. Simtom care apare aleateriu, de la minute, la ore. Folosesc Windows 7, RAM 2GB, HDD SATA 160 Gb. Driver video instalat de pe pagina producaturui. Placa de baza, Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS. Multumesc.
 14. traianpop

  CD XP

  Laptop rezolvat. Am gasit flash player mai vechi, la ce ii trebuie e suficient. Multumesc de sfaturi. O zi frumoasa!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.