Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere difuzoare


spik

Postări Recomandate

Seara buna!

As putea afla cu ce difuzoare (dimensiuni, marca) pot inlocui pe cele existente in usile din fata ale unui auto Fiesta 2010, 1,25/82cp ?

Deasemenea mai vreau sa pun difuzoare in usile din spate si as vrea sa le am cumparate cand ma apuc de treaba.

Asadar daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Corect, ma gandesc ca cineva s-a "lovit" de aceasta problema si ne va impartasi din experienta lui.Daca nu voi capata un raspuns, atunci voi desface fetele de usi ca sa vad ce si cum.Pana atunci poate voi primi un raspuns precis cu dimensiuni si marci.

Link spre comentariu

Pai in primul rand trebuie sa vezi ce dimensiune au difuzoarele si ce putere; asta nu o poti face decat demontand fata de usa.

Pe spate trebuie sa vezi daca exista fire trase, caci daca nu va trebui sa le tragi tu; munca nu tocmai simpla tinand cont ca trebuie sa demontezi ceva plastice, unitatea audio, etc.

Unitatea audio ma indoiesc sa nu aiba 4 iesiri chiar daca masina ta are doua difuzoare. Sunt unitati audio standard ce echipeaza mai multe modele si nu sta nimeni sa faca una cu doua iesir si una cu 4. Totul este din cablaj si difuzoare.

Fa o poza cu unitatea audio si pune-o aici.

Eu am un mondeo din 97 cu unitatea audio de fabrica. Boxele originale erau din carton, cu doua cai si le-am inlocuit cu unele tot de Mondeo, dar de pe un model mai nou si chiar de pe unul cu instalatie audio Sony din fabrica. Erau renumite si ca atare am facut pasul. De tranzitie am avut niste Pioneer de 50w si se auzeau prost. Boxele de Ford aveau 20W parca si fiind mai apropiate de valoarea pe care o scoate unitatea audio sunetul este pe masura. Am si claritate si bass, si tot ce trebuie. 

Asadar, vezi ce ai pe masina ca dimensiuni si putere intai.

De asemenea este posibil sa ai un sunet f bun doar daca mai adaugi 2 difuzoare pe spate. Eventual spune ce te nemultumeste la sunetul actual.

Link spre comentariu

Sunetul este f bun, numai ca difuzorul din stanga a inceput sa gajaie.Daca ar fi avut 4 iesiri nu trebuia sa am in meniul audio functia fata/spate pt. difuzoare?Speram ca cineva de pe acest forum sa stie deja ce trebuie sa pun, poate scapam eu de o munca in plus.

Editat de George
Cere-i numar de telefon prin mesaj privat. Tot prin mesaj privat stabilesti si detaliile despre vanzari-cumparari.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări