Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

spik

Membru activ
 • Content Count

  823
 • Joined

 • Last visited

About spik

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

751 profile views
 1. spik

  Donatii

  Multumesc frumos!
 2. spik

  Donatii

  Eu restul, daca se poate. Le pun in canalul din garaj. 4 pe o parte, 4 pe cealalta.
 3. Ehe, am sudat ceva balamale de laptop...acum nu prea mai vin la sudat!
 4. Acestea nu sunt bune? https://m.emag.ro/set-5-ecrane-rezerva-viziera-protectie-faciala-roshield-standard-foarte-usoara-dezinfectabila-ecran-inlocuibil-vsr5/pd/D3TBQMMBM/?cmpid=86963&gclid=Cj0KCQjwuL_8BRCXARIsAGiC51BatS7S_RxAftv5mXVX6eh3sVMtsw0KWRA9Xdp8uVmNMo5ey6RJCIgaAvP6EALw_wcB
 5. Bunicica masca... Echipamentul de protectie este f important pt un sudor, dar nu cred ca este chiar asa important pt un amator ce sudeaza o balama la o poarta Cat despre sudorul despre care povestiti, nu cred ca avea venitul corect pt acea vreme in conditiile date. Prin acele vremuri castigam lunar 4000 lei ca strungar , 8 ore pe zi...fara sa transpir!
 6. Si nici nu vezi prea bine, fiinca filtrul are din start inchidere 4. Pentru polizat folositi ochelari sau viziera dedicate.
 7. Eu as merge pe VarioProtect, pt ca folosesc si spun din experienta.
 8. Cea de la Rocast este ce iti trebuie. Inchidere automata de la chiar 15A, usoara si fiabila. Bineinteles! Cine mai foloseste altfel de masti?
 9. La Rocast au masti VarioProtect la cca 200 lei. Eu folosesc de 2 ani si este excelenta la raportul caliate/pret. Un avantaj este ca are baterie interschimbabila.
 10. Pe toate petardele scrie HSS... Daca axul este corect construit atunci prin cele 2 zecimi luate ai eliminat cementarea. Deci, eu as face lagarele din bronz grafitat la cotele axului si asta e..mai mere 10 ani!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines