Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

danipasc

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Profile Fields

  • Locatie
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

1.376 citiri profil

danipasc's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

  1. 4 Role pentru cei care doresc sa testeze acest fludor. Conditiile pe pagina 3.
  2. Se rezolva, lasa-mi adresa in privat te rog. Doua role 30 de lei. Daca le vrei mai repede pot sa-ti trimit cu 14 lei pe Fancourier (adica total 44 de lei). Daca nu e graba atunci cu prima ocazie ti le trimit cu transport gratuit de pe OLX. Conditia ramane pt cea gratuita sa faci niste poze cu ceea ce primesti, sa o testezi si sa ne spui parerea . Ms. Mai raman 4 role gratuite.
  3. Asta e, nu-i stres. Sa nu mi-o iei in nume de rau dar daca iti trimiteam rola originala cea de 1kg cu 500 de grame pe ea ce garantie aveai ca nu continea orice altceva ? Pentru ca sa nu mai fie nici o confuzie, 5 role merg gratuit la 5 useri care le vor incerca cu prima ocazie in care OLX ofera transport gratuit. pt cine doreste sa primeasca mai repede, pot sa ofer transport la locker cu 14 lei prin Fancourier. Utilizatorii din Cluj sau care au drum prin Cluj pot veni direct dupa. Conditia: Sa faca niste poze cu ceea ce primesc, sa testeze fludorul si sa posteze aici rezultatele. Un feedback pt utilizator ar fii de apreciat si pt asta va multumesc anticipat ! Deci, primii 5 care scriu aici pe post primec cate o rola de 100 gr. care se vor trimite cu prima ocazie in care OLX ofera din nou transport gratuit. Rolele de 100 grame contin acelasi fludor care e si pe cele de 1000 grame din imagine doar ca sunt ambalate pe niste suporti pe care a fost banda de teflon.
  4. Daca tot esti pe un forum, inainte de a cumpara si refuza coletul intreaba colegii de forum despre un anume produs pe care doresti sa il cumperi ca sa nu refuzi si sa mi scrii ca ti am trimis fludor chinezesc de proasta calitate. Evident ca rolele de 100 de grame sunt bobinate individual si nu vin pe o rola de 1000 de grame. Dar macar m am chinuit sa fie ambalate frumos, practic si tot timpul cu toleranta peste 100 gr.
  5. Pentru comenzile de azi 19 Iulie, transportul este gratuit.
  6. Ms Victor, stiu de Rel doar ca aparatul asta masoara orice cu 90PF in plus chiar daca il aduc la 0. De aia am zis ca e parazita, poate ca m-am exprimat eu gresit. oricum nu ma deranjeaza pt ca nu masor condensatori atat de mici ci undeva pe la ordinul sutelor de nano. https://www.tme.eu/ro/details/flk-943121/accesorii-altele/fluke/?brutto=1&currency=RON&gad_source=1 Ceva mai ieftina... Gasisem ceva SIBA tot asa pt mAh pe la 33 de lei la un moment dat.
  7. Probabil ca pt mine "cea mai buna masina" la ora actuala e cea pe care inca nu o am :)) In orice caz, o sa compar Agilentul asta cu Hioki DT4282 cand o sa-l am si vad pana la urma care ramane. Totusi, pentru pret, calitate, si fara dureri de inima recomand cu caldura Owon B41T+ E un aparat pe care l-am luat peste tot, nu sta doar pe masa si nu o sa ma doara inima daca se arde o siguranta pe ampermetru care de ex la Fluke costa 100 de lei. E destul de bunicel cam pe toate scalele in afara de masurarea condensatorilor unde are din ceva cauza o capacitanta reziduala de 90Pf.
  8. Nu are absolut nimic, e brici, atata ca dupa cum stim, toti avem niste preferinte care de care mai ciudate nu ?
  9. Sa-l folosesti sanatos. Sunt bune aparatele astea. Eu pe asta am pus recent mana : Desi am zis ca nu vreau Agilent... ci alte avioane. Probabil tot la Hioki -ul din prima pagina o sa ajung.
  10. Valabil. 100Gr = 30 de lei. Pt alte cantitati si preturi va rog sa ma contactati.
  11. Circuite integrate din seria : BA, BU-BUF, BUH, BUK, BUW, BUX, BUZ, HA, KA, KIA, L, LB, LC, LA, LM, SAA, SAB, SAS, SDA, ST, STR, STRD, STRG, STRS, STRW, TA, TBA, TCA, TC, TEA, TDA, UPC, Micricontrollere PIC / Atmega Integrate MAX: Tranzistori BU. Descarcati lista de la urmatorul link: https://drive.google.com/file/d/1C40iKr4Yxbh9ZVa9xXL8reWePtHGEf8D/view
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări