Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema deosebita tv philips


Postări Recomandate

pe traf linii trebuie sa aveti 95v pe pinul 2 ...pe pinii 3 si 5 nu aveti tensiune din cauza ca baleiajul linii nu functioneaza!ca sa aveti start linii trebuie sa aveti alimentat si driverul linii...care se alimenteaza din sursa cu tensiunea de 12v prin dioda dubla bav70 intrarea/tensiunea "M_Aux"!

Link spre comentariu

Dar pe traf linii de ce nu am tensiuni pe pinii 3 si 5?

Pentru ca nu va functioneaza liniile , aveti 13v pe trafo driver ? >> telecomanda e sigur buna ??
Pe c2564 am 12-14vTelecomanda e buna, licare ledul standby cand apas pe butoanele de pe telecomanda.Ce e ciudat e ca, cand apas butonul on/off al telecomenzi, ledul stand-by licare, in loc sa treaca tv-ul in stand-by.In orice caz, nu e de la telecomanda, pentru ca acest tip de tv se poate porni si prin apasarea butoanelor de programe de pe panoul central.E in regula daca-l pornesc cu memoria scoasa afara?
Link spre comentariu

ceva nu e in regula ...aveti tensiunea de 3,3 v care alimenteaza jungla?daca da atunci pe traseul pinului 30 (h-out) pana la driver trebuie sa aveti cel putin 1,2v...probabil aveti ceva scurt pe acolo ...sau cablaj intrerupt...ps ati verificat tranzistoarele din driver?(7401,7403 si 7404)

Link spre comentariu

Am verificat tranzistorii si sunt buni.PE ce pini ai junglei ar trebui sa am 3,3v?Ledul stand by reactioneaza din telecomanda ca si cum tv-ul ar fi functional. Dar nu pleaca liniile. In traf linii se aude un bzzz daca pui urechea langa el. In orice caz, nu e defect traf linii, ca inainte de schimbarea c-urilor de catre proprietar, tv-ul functiona.Ce sa mai verific?

Link spre comentariu

daca si acea tensiune este ...dupa mine cred ca poate fi traful linii defect sau jungla...dar (daca nu ati incercat si daca aveti programator) puneti alt dump ..poate asa o sa pornesca (eventual schimbati memoria cu totul) daca nu aveti dump ...trebuie sa scrieti tot ce e pe procesor denumirea completa...poate are cineva un dump ok.

Link spre comentariu

Procesorul era alimentatH drive de la procesor exista.Traf linii era bun.Toate tensiunile in sursa erau bune, traf driver bun. Ce are oare??Cand colo era traseul intrerupt, acela subtirel unde vine plusul 47/25 driver.Ce mi-a mai dat de cap tv-ul asta!Multumesc mult celor care au incercat sa ma ajute, in special domnului elmar care si-a s-a straduit foarte mult sa ma ajute!Sa va dea Dumnezeu sanatate!P.S. tensiunea video e doar 100v, dar merge asa....ciudat, dar merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări