Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem Atmel


Vizitator ds_aim

Postări Recomandate

Vizitator ds_aim

salutare,tuturor membrilor dupa forum. Vreau sa fac un sistem de intretinere p.t sera. Vreau sa pun vreo 5 senzori de temperatura,si 5 umiditate, un sistem incalzire pardoseala pe sub ingrasamantu natural , vreau ca temperatura sa se mentina intre 24 -26grade, (temperatura din pamant ma refer) sa pun un fel de auto stropitoare deasupara serei cu o electrovalva, ! --cand senzori umiditate detecteaza o scadere umiditae sub 100% sa deschida electrovalva. Dupa ce atinge 100% o inchide.--cand senzori temperatura detecteaza o temp sub 24 grade, cupleaza rezîstenta pardoseala, iar dupa ce atinge 26 grade.decupleaza. Deci sa se mentina intre 25-28 temp d germinare a semintelorse poate realiza cu un microcntroler, este ceva complex. Se pot cumpara asemenea instalati de intretinere? Poate cineva sa ma indrume,şau şa mio realizeze contracost ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ds_aim

Dau cat ceri , numai sa iasa ceva frumos MATERIALE + MANOPERA= cat ceri . Caldura nu pierde sera, nu are pierderi . Fa tu un calcul, eu cumpar materialele toate, ti le expediez la adresa care imi spui dupa ce termini o trimiti la mine ramburs . cu manopera ok?

Link spre comentariu

Exista niste termostate/higrostate in magazinele de animale si pe internet, pentru crestrea soparlelor (iguane, etc.).Daca sistemul trebuie sa se opreasca la 100% umiditate, presupun ca aparatul tau ar trebui sa poata masura peste 100%.... sper ca intelegi aluzia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări