Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incepator in programare AVR, HELP!


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator zacos

Am si eu un sfat. Cel mai bine ar fi sa-ti scrii propriul cod pentru ca sigur o sa functioneze. Daca gasesti cod pe net, nu intotdeauna este mulat pe ceea ce vrei tu sa faci, deci trebuie modificat. Si dupa parerea mea este mai greu sa intelegi ce-au vrut altii sa faca decat sa faci tu. E mai greu dar merge intotdeuna!

Link spre comentariu

Sunt 100% de acord cu tine. Din pacate eu nu ma pricep de loc la programare. Cu partea "hardware" le mai am. In principiu schema ar trebui sa fuctioneze dar acele fisiere ma deruteaza. Am ajuns la concluzia ca doar doua sunt problematice: Macros.h si String.h. Celelalte doua se gasesc in programele de compilare. Nevorbind de faptul ca se pot afisa mesajele in mai multe culori :!: Daca crezi ca poti si vrei sa-mi scrii un program pentru acel montaj, putem discuta...Daca as avea cele doua fisiere, as fi dispus sa incerc montajul.

Link spre comentariu
Vizitator zacos

Daca vrei sa folosesti schema si implicit programul doar pentru ca ai afisare color asta este! Dar rezultate foarte bune se pot obtine si cu un LCD, cu care (dupa parerea mea) este mai usor de lucrat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări