roadrunner Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă (editat) Am baut pre multa cafea azi...clar. Mi-a trecut prin cap sa iau o placa pe care an facut calculatoarele Sinclair, CobRRa si Comodore 64 si bag una intr-o carcasa de joc Arcade (cum erau la salile de jocuri mecanice) trebuie numai sa-i adaug sunet (care nu e chiar mare filozofie) - si un joystick industrial sau niste butoane de pacanele. Hm mai stau, poate-mi trece. RR PS - am descoperit o cutie cu 1900 de bucati de TDA2003 originale noi cautand ceva prin storage room. (noi in sensul de sigilate in ambalajul original ca evident nu-s noi) Editat 5 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Dacă nu faci partea mecanică, nu cred că va avea succes. Dacă manetă mecanică nu e, acceptor de coins, cuvă de tablă unde să cadă (cu zgomot) căștigul ... nimic nu e. Link spre comentariu
Stefan Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă De ce-i o idee "tamapita"? Dacă ai loc în firmă sau o zona de relaxare poți pune un joc arcade dar sa fie cumva izolat fonic față de ceilalți care vor să se relaxeze 15 minute. La alții se practică mese de tensii, fotbal de masă... Link spre comentariu
roadrunner Postat 5 ore în urmă Autor Partajează Postat 5 ore în urmă (editat) Acum 6 minute, mihaiaurul a spus: Dacă nu faci partea mecanică, nu cred că va avea succes. Dacă manetă mecanică nu e, acceptor de coins, cuvă de tablă unde să cadă (cu zgomot) căștigul ... nimic nu e. il fac sa mearga cu saibe, sau cu NFC si sa genereze zgomotul de fise cand trage banii de pe card. (cum au astia sound la masinile electrice sa sune a sport car) RR Editat 5 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Chiar nu doresc să-mi fie interpretată greșit postarea, dar eu cred că in zilele noastre, cu așa incultură aleasă care bântuie, aparatele cu manetă mecanică (forță fizică adică) s-ar putea să aibă succes. Nu prea se mai organizează Bâlciuri prin țară, dar ar fi fost pline de aparate de dat cu pumnul. Acum cu ecran LCD ! Editat 4 ore în urmă de mihaiaurul Link spre comentariu
roadrunner Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 23 minute, Stefan a spus: De ce-i o idee "tamapita"? ca probabil o sa depun o gramada de efort ca sa fie folosit 10 minute (sunt campion la chestiile astea) Citat Nu prea se mai organizează Bâlciuri prin țară, dar ar fi fost pline de aparate de dat cu pumnul. Acum cu ecran LCD ! eu ma gandeam la PacMan si Space invaders d'astea nu la slot machines. (Tron ...) Apropos de forta fizica: Cica s-a facut un test de indemanare la Militie, trebuiau sa imbine niste figuri geometrice. La sfarsitul testului au ajuns la concluzia ca sunt doua categorii: foarte norocosi si extrem de puternici. RR Editat 4 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă 5 minutes ago, roadrunner said: PacMan si Space invaders Dacă nu este cu câștig (imediat), aproape nimeni nu mai joacă nimic ! Link spre comentariu
roadrunner Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) in ziua de azi nici gainile nu se mai oua ca "nu se merita". E vremea ideilor tampite! Revenind la subiect, o sa incerc sa-i adaug SID la comodore ala de l-am crosetat in vara si daca sunt happy fac un amplificator audio si-l atasez la restul, sper sa sune prost (ca odinioara, retro) RR Editat 4 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Uite aici o idee de afaceri. Sunt convins că cel puțin 40% din populație ar băga 10 Lei. De mai multe ori Link spre comentariu
roadrunner Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) poate trebuia sa specific din capul locului - nu e o idee de afaceri asta cu arcade (nu mai vreau afaceri noi am destule de care nu am timp/chef sa ma ocup serios) RR Editat 4 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă 10 minutes ago, roadrunner said: un amplificator audio si-l atasez la restul, sper sa sune prost (ca odinioara, retro) Sunt pe aici specialiști în audio. Poate cineva se price și la feedback-uri pozitive, degradante de sunet. Link spre comentariu
roadrunner Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 7 minute, mihaiaurul a spus: Sunt pe aici specialiști în audio. Poate cineva se price și la feedback-uri pozitive, degradante de sunet. sa-mi ia mie painea de la gura? nope Ma gandeam la tipul ala de pe youtube "The 8 bit guy" care a facut un computer "commander 16" (nu-mi exprim impresiile aici ca nu e cazul) - si a deschis anul asta un Arcade undeva in Texas, dar are ceva aparate originale care sunt extraodinar de complexe fi greu de intretinut. Eu ma gandeam exact pe dos sa le faci extrem de simple. RR Editat 4 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) 5 minutes ago, roadrunner said: sa-mi ia mie painea de la gura? nope Cred că este mai greu să reproduci un sunet distorsionat (retro) decât să faci unul audiofil. Nu prea cred că există experiență în acest domeniu. Editat 4 ore în urmă de mihaiaurul Link spre comentariu
roadrunner Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 13 minute, mihaiaurul a spus: Cred că este mai greu să reproduci un sunet distorsionat (retro) decât să faci unul audiofil. Nu prea cred că există experiență în acest domeniu. pai exista filtrare e usor sa strici, dar nu trebuie sa strici ca o sa sune prost de la sursa (nu prost, limitat) - nu tebuie decat sa intelegi limitarile epocii respective si sa le reproduci. Prin filtrare si lipsa de dynamic range aproape orice sursa va suna ca atunci (fara AI) La fel cum suiera pe unde scurte un SDR ...tot aia e. RR Editat 4 ore în urmă de roadrunner Link spre comentariu
validae Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Sunetul e ultima ta grijă acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum