Vasile5 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 Vreau să construiesc o magazie din BCA și să depozitez acolo aparatele care nu mai au loc în casă. Mai are cineva așa? Rezistă aparatele în încăperi neîncălzite sau se deteriorează/oxidează? Până acum, tot ce am pus în garajul din tablă neîncălzit s-a stricat. Dacă e din zidărie e mai bine? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 Câtă vreme nu sunt expuse umidității excesive, nu văd de ce s-ar strica.Cel mai important e ca atunci când le aduci de afară de la frig și le bagi în casă, să aștepți cel puțin o jumătate de oră să se usuce condensul format pe plăci. Link spre comentariu
djlove Postat Miercuri la 11:47 Partajează Postat Miercuri la 11:47 Daca vrei sa ti depozitat acolo echipamente electronice ar fi util sa te gandesti si la o solutie de izolare a peretilor si poate o sursa de caldura pentru a mentine macar cateva grade cu plus in perioadele reci. Daca nu este izolata bine de exterior pe la usi/geamuri/acoperis umezeala si temperaturile scazute vor dauna electronicelor si tablelor... Link spre comentariu
Vasile5 Postat Miercuri la 16:12 Autor Partajează Postat Miercuri la 16:12 (editat) Din câte am observat, problemele apar din cauza variațiilor de temperatură zi/noapte. Se face condens la nivel microscopic. Nu se vede, dar în timp, în câteva luni se simte. În casă fiind încălzit mereu, temperatura se menține relativ constantă. Mă gânsesc că izolația ar ajuta, dar nu sunt sigur că va fi suficientă. Are cineva magazie/depozit neîncălzit și a ținut acolo aparate pe termen lung? Editat Miercuri la 16:12 de Vasile5 Link spre comentariu
dan cod Postat Miercuri la 20:51 Partajează Postat Miercuri la 20:51 Acum 4 ore, Vasile5 a spus: Din câte am observat, problemele apar din cauza variațiilor de temperatură zi/noapte. Se face condens la nivel microscopic. Nu se vede, dar în timp, în câteva luni se simte. În casă fiind încălzit mereu, temperatura se menține relativ constantă. Mă gânsesc că izolația ar ajuta, dar nu sunt sigur că va fi suficientă. Are cineva magazie/depozit neîncălzit și a ținut acolo aparate pe termen lung? Am o magazie din bca unde țin aparate nefolosite, de mulți ani. Nu este încălzită deloc. Sincer nu am văzut sa para ceva degradat. Link spre comentariu
Shambala Postat Joi la 05:03 Partajează Postat Joi la 05:03 Daca este f bine ventilata natural, condensul este minimizat, dar cand afara este umezeala (ploaie, ceata, etc), umezeala va intra si inauntru; in timp tot vor fi afectate aparatele. Valabil si pt tot ce inseamna hartie si chiar lemn. Textilele vor mucegai fara exceptie. Link spre comentariu
dan cod Postat Joi la 18:57 Partajează Postat Joi la 18:57 Eu nu am observat asa ceva la mine. O folosesc de magazie de peste 15 ani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum