icar Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Am primit discurile, totul ok, multumiri! Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 13 Autor Partajează Postat Septembrie 13 Eu multumesc , scuze de raspuns tarziu , sunt plecat Link spre comentariu
gheo23 Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Buna seara. Doresc cele 4 discuri cu Stefan Hrusca. Va trimit datele pe mesagerie. Multumesc! Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 15 Autor Partajează Postat Septembrie 15 Revin in 2 saptamani daca nu e tarziu , sunt plecat momentan , am notat si nu le dau E ok ? Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă Lista actualizata - 34 discuri ramase - oricare 10 lei 160 lei cu tot cu taxe daca le ia cineva toate Lista in ordine alfabetica : Angela Similea - BALADA IUBIRILOR DESCHISE Angela Similea - DE DRAGUL TAU Beethoven - SONATELE PENTRU VIOARA SI PIAN - 2 , 7 Beethoven - SIMFONIA NR 7 + UVERTURA EGMONT Britten - SUITA SI FUGA + Stravinski - SUITA BALET Carmen Radulescu - MUZICA TE CHEAMA Caterina Caselli + Boby Solo Chopin - BALADELE 2 , 3 + HAYDN - SONATA 52 Gabriel Cotabita - NOAPTE ALBASTRA Gabriel Cotabita - NOI RAMANEM OAMENI Haydn - SIMFONIILE 22 + 102 Haydn - SIMFONIILE 82 , 83 Haydn - SIMFONIILE 95 , 104 HIT PARADE 2 IN HARPH LYRIC MOOD Jozef Zsapka - HOMAGE TO BEATLES Lidia Andronescu - minidsc Loredana - BUNA SEARA IUBITO Loredana - UN BUCHET DE TRANDAFIRI Lubomir Brabec + Karel Vagner - TRANSFORMATIONS Melodii de GEORGE GRIGORIU - minidisc Microsillon - ROSITA + ADORABILE - minidisc Muzica usoara italiana - minidisc Nicolae Herlea - RECITAL DE ARII DIN OPERE DE GISEPPE VERDI Roddy McNEIL Saint Saens - SIMFONIA NR 3 Slagare Slagare Stefan Banica - minidisc Stela Popescu - MOMENTE VESELE Tchaikovsky - SIMFONIA NR 5 Udo Jurgens USA - EUROPEAN CONNECTION Vitesse - KEEPIN' ME ALIVE Zodiac - MUSIC IN THE UNIVERSE Link spre comentariu
Postări Recomandate