Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme centrala termică Saunier Duval cod Themaclassic F 25 E

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

3

• validae

2

• Silviadana Safta

2

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aia ar fi de pomină....deşi s-au mai văzut cazuri, au mai venit unii la mine cu aparate ,,defecte,, dar era priza de fapt.Nici nu s-au gândit să le încerce în alta..

Link spre comentariu

Asa am reparat un tv la un vecin si dupa jumate de ora vine si spune ca nu merge tv-ul, ma duc si cand ma uit el uitase sa-l bage in priza :rade:, i-am spus cum vrei sa mearga tv fara sa-l bagi in priza si el a spus mii de scuze am uitat ca l-am scos din priza

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Florinel TV a spus:

Asa am reparat un tv la un vecin si dupa jumate de ora vine si spune ca nu merge tv-ul, ma duc si cand ma uit el uitase s-al bage in priza :rade:, i-am spus cum vrei sa mearga tv fara s-al bagi in priza si el a spus mii de scuze am uitat ca l-am scos din priza

"sa-l", asa este corect adica "sa il". Si cum se intalnesc 2 vocale dispare una, aici "i", si apare cratima in locul sau. Am crezut ca este o greseala datorita vitezei dar vad ca se repeta. Sper ca nu te superi.

Editat de gica70
Link spre comentariu
Acum 27 minute, gica70 a spus:

"sa-l", asa este corect adica "sa il". Si cum se intalnesc 2 vocale dispare una, aici "i", si apare cratima in locul sau. Am crezut ca este o greseala datorita vitezei dar vad ca se repeta. Sper ca nu te superi.

Asa este corect :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări