Silviadana Safta Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o informatie cu privire la acest tip de centrala .Nu se mai aprinde nimic in ea. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Sursa ai verificat-o ? De obicei de acolo se începe. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Se incepe prima data cu priza poate sa ars siguranta de la tablou Link spre comentariu
validae Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Aia ar fi de pomină....deşi s-au mai văzut cazuri, au mai venit unii la mine cu aparate ,,defecte,, dar era priza de fapt.Nici nu s-au gândit să le încerce în alta.. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 (editat) Asa am reparat un tv la un vecin si dupa jumate de ora vine si spune ca nu merge tv-ul, ma duc si cand ma uit el uitase sa-l bage in priza , i-am spus cum vrei sa mearga tv fara sa-l bagi in priza si el a spus mii de scuze am uitat ca l-am scos din priza Editat Iulie 29, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 (editat) Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Asa am reparat un tv la un vecin si dupa jumate de ora vine si spune ca nu merge tv-ul, ma duc si cand ma uit el uitase s-al bage in priza , i-am spus cum vrei sa mearga tv fara s-al bagi in priza si el a spus mii de scuze am uitat ca l-am scos din priza "sa-l", asa este corect adica "sa il". Si cum se intalnesc 2 vocale dispare una, aici "i", si apare cratima in locul sau. Am crezut ca este o greseala datorita vitezei dar vad ca se repeta. Sper ca nu te superi. Editat Iulie 29, 2020 de gica70 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Acum 27 minute, gica70 a spus: "sa-l", asa este corect adica "sa il". Si cum se intalnesc 2 vocale dispare una, aici "i", si apare cratima in locul sau. Am crezut ca este o greseala datorita vitezei dar vad ca se repeta. Sper ca nu te superi. Asa este corect Link spre comentariu
Silviadana Safta Postat Iulie 30, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2020 Domnisoara din imagine cica ar fi buba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum