Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor tda 2052


Vizitator erwyn

Postări Recomandate

Vizitator erwyn

Sall. Vreau sa fac un amplificator cu doua tda 2052 alimentate la 23V dupa filtraj................As vrea sa stiu daca se poate lega in puncte si vreau sa stiu cat o sa scoata ca sa cumpar un difuzor de puterea lui. Difuzorul vreau sal folosesc ca woofer.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator erwyn

OK mersi donpetru as mai avea o intrebare cat o sa scoata in puncte 2 TDA 2052? Si cum se leg ca eu nu prea stiu si decat sa fac o prostie mai bine apelez la voi. :prayer:

Link spre comentariu
Vizitator donpetru

OK mersi donpetru as mai avea o intrebare cat o sa scoata in puncte 2 TDA 2052?

TDA2052 in punte la o tensiune de alimentare de +/-25V, la un coeficient de distorsiuni armonice de circa 0,2-0,3% moduleaza o putere de 100W pe impedante de 4Ohmi.

Pentru conectarea in punte, asa cum am spus si niq_ro, poti sa cauti pe aici pe forum cateva ideii sau poti sa te inspiri din cazul conectarii in punte a doua TDA7294. Ar mai fi si varianta cu inversor dar...pentru niste TDA-uri nu prea se merita.

 

 

NUMAI BINE

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Am sters linkul pentru ca daca vrei sa vezi ceva esti obligat sa-ti faci cont acolo, cum eu nu agrrez chinezarile...Daca nu s-ar atasa numai prostii de catre useri(poze nefolositoare, materiale aiurea la carciuma) as face limita mai mare

Link spre comentariu
Vizitator erwyn

Io tot nu inteleg am doua tda 2052uri are intrarea pe pinu 7 si iesire pe pinu 1 ..........io pun o intrare la amandoua integrate? pe iesire inteleg da pe intrare nu inteleg cum se face. Fiti si voi un pic mai rabdatori cu incepatori ca si voi asa ati fost ca mine. Din schemele alea cu inversoare io nu inteleg nimic explicatim si mie un pic cum sa fac la intrari si is foarte bucuros. Scuze da asa este :smt003

Link spre comentariu
Vizitator donpetru

o tot nu inteleg am doua tda 2052uri are intrarea pe pinu 7 si iesire pe pinu 1 ..........io pun o intrare la amandoua integrate? pe iesire inteleg da pe intrare nu inteleg cum se face.

Vezi poza de mai jos privind conectarea in punte a doua TDA2052. Sper sa-ti fie de ajutor.NUMAI BINE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări