Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TELECOMANDA TV SUNNY


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

https://www.telecomanda.ro/index.asp?PAS=4&tip=TEL&LMarca=SUNNY puteti comanda de aici absolut orice marca de telecomanda.. recomand cu toata increderea aceasta firma.. acum un an am comandat si eu o telecomanda pentru un televizor beko care s a dovedit a nu fi ce-a buna, i am sunat ,le am explicat fenomenul si m au pus sa trimit telecomanda inapoi , urmand sa primesc alta,.. .Recomand cu toata increderea !

Editat de nedelcu
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 26.03.2018 la 8:51, cornel1962 a spus:

  ...prin luna decembrie am avut la reparat in atelier 3 tv-uri marca SUNNY, dar toate echipate diferit ( sasiu ). Nu mai retin acum ce sasiuri erau, unul stiu sigur ca era M35 !  Asa ca atentie cand cumparati telecomanda, doar dupa marca tv-ului !!!

Domnu cornel1962,observ ca sunteti din dambovita, sunteti cumva din targoviste? am si eu un televizor beko[Bk20t] la care dupa un anumit interval de timp i se da imaginea intr-o parte... o sa postez o poza sa vedeti despre ce e vorba, cum putem lua legatura pt o eventuala reparare ?

Le: prin cablu analogic nu receptioneaza toate canalele, daca un anumit canal merge OK , dupa un interval de cca 5 minute se bruiaza atat imaginea cat si sunetul.

2aagbwg.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări