Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17mb62-2.5 firmware

clony

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

12

• Raileanu

6

• rascudenisdenis1979

5

• clony

4

Ma poate aujuta cineva cu un firmware USB pentru LCD TELETECH Model : LCD32855HDR , Main : 17MB62-2.5 , Display : T315XW03 v.3. Toate linkurile sunt expirate. Cineva ia facut un update gresit cu USB si OK si acum pe ecran nu se intelege nimic si tv se opreste in cateva secunde.

Editat de raileanu
Link spre comentariu
Acum 2 ore, raileanu a spus:

Ma poate aujuta cineva cu un firmware USB pentru LCD TELETECH Model : LCD32855HDR , Main : 17MB62-2.5 , Display : T315XW03 v.3. Toate linkurile sunt expirate. Cineva ia facut un update gresit cu USB si OK si acum pe ecran nu se intelege nimic si tv se opreste in cateva secunde.

Ce sursa are

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Florinel TV a spus:

Ce sursa are

Am reusit pana la urma cu un soft USB si i-am pus dupa aceea profil tuner LG ca avea SONY si nu prindea nici un canal si acum functioneaza afieaza corect, prinde canale dar pe digital la canalele HD imi da Format video nu este suportat. Am incercat cu cateva profile de 17MB62 si acum in loc de Format video nu este suportat la canalele HD pe digital imi spune la toate Canal codat chiar daca nu sunt codate, deci la toate imi spune asa. Poate aveti un soft full USB pentru acest TV sau profilele corecte va rog.

Editat de raileanu
Link spre comentariu
Acum 9 minute, iuliantv a spus:

daca nu a fost din fabrica conceput pentru digital cablu,nici nu v.or merge cele digital hd,am ......destule

in cel mai bun caz meg digitale fara hd

A functionat si pe digital HD, toata treaba este din soft cai zapacit cu tot felul de incercari de cine a lucrat inainte.

Link spre comentariu
Acum 44 minute, raileanu a spus:

A functionat si pe digital HD, toata treaba este din soft cai zapacit cu tot felul de incercari de cine a lucrat inainte.

fara supårare dar nu cred,indiferent ce zice clientul,

daca era sa meargå mergea cu hd si cu cele non hd,e o diferenta hardware acolo,ce softul nu o poate ,,repara,,

poate ve-ti reusi sa.l faceti sa mearga pe hd sacadat,ceea ce va zapaci procesorul si va bloca tv-ul sa il va restarta,am chinuit destule pe aceeasi idee,

din partea mea succes

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Uite daca vrei sa incerci pe riscul tau, nustiu pt ce panel este

https://files.fm/f/na3352qwh

Multumesc. Dupa ce am pus softul tau a trebuit sa ii pun profilul de ecran si tuner LG si face aceeasi figura. Spune video indisponibil pe HD si am doar sonor. Televizorul este totusi HD. Nu mai inteleg, cica au mai patit cativa problema asta la alte placi si tot din profiluri si cu vestel toolbox etc. l-au rezolvat.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, raileanu a spus:

Multumesc. Dupa ce am pus softul tau a trebuit sa ii pun profilul de ecran si tuner LG si face aceeasi figura. Spune video indisponibil pe HD si am doar sonor. Televizorul este totusi HD. Nu mai inteleg, cica au mai patit cativa problema asta la alte placi si tot din profiluri si cu vestel toolbox etc. l-au rezolvat.

sant si fhd ce nu merg pe dvb-c hd,cand spune hd se refera la rezolutia displayului in niciun caz la canale hd,acolo e vorba de procesor ce stie sa decodeze dupå care soft ce stie sa scoatå tot ce stie procesorul,am zapacit multe,ce nu aveau dvb-c 17mb60-62 ,in 99% din cazuri nu a mers decat digital ,cele digital hd ori ,,ingheta,, imaginea ,mergeau sacadat,ori nu mergeau deloc pe hd,nu stiu sa decodeze semnalul hd,de acolo si mentiunea codat,la unele mergea sunetul si subtitrarea.....la 17mb82 nu am avut probleme,din cate tin minte

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 3 minute, iuliantv a spus:

sant si fhd ce nu merg pe dvb-c hd,cand spune hd se refera la rezolutia displayului in niciun caz la canale hd,acolo e vorba de procesor ce stie sa decodeze dupå care soft ce stie sa scoatå tot ce stie procesorul,am zapacit multe,ce nu aveau dvb-c 17mb60-62 ,in 99% din cazuri nu a mers decat digital ,cele digital hd ori ,,ingheta,, imaginea ,mergeau sacadat,ori nu mergeau deloc pe hd,nu stiu sa decodeze semnalul hd,de acolo si mentiunea codat,la unele mergea sunetul si subtitrarea.....la 17mb82 nu am avut probleme,din cate tin minte

Am inteles dar mi se pare cam ciudat totusi.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări