Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Raileanu

Membru Activ
 • Posts

  315
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Fields

 • Location
  Roman

Recent Profile Visitors

668 profile views

Raileanu's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Buna. Fain.... La ce pret ? Imi poti raspunde si in privat
 2. Profile Panasonic TX-50A300E 17MB95M VES500UNDC-2D-N01 downloadpq.mb95.rar downloadspi.mb95.rar
 3. Si eu am astept de mult sa imi raspunda cineva pentru un modul TNPA4829 (1) (SC) dar se pare ca ori nu a avut nimeni ori nu sa deranjat. Pana la urma am comandat din afara si sa rezolvat TV.
 4. Buna. Are vreun coleg sa imi vanda un chip SDP91 il rog? Sau o placa defecta BN41-01444B caruia sa ii fac reballing sau poate cu alte defecte. Cineva inainte a vrut sa faca un fel de reballing la placa mea si a smuls o bila de la chip cu tot cu cablajul acesteia. Iam facut reballing bine si am tras o amsa de pe partea cealalta a chipului corespunzatoare cu acea bila conectandul cu circuitul placii dar nu am deloc imagine. Banuiesc ca o mai fi si alte trasee ale chipului defecte. Cred ca acest chip se gaseste pe mai multe modele de placi.
 5. Multumesc mult Iulian, toata stima ! A functionat prinde si canale ca are tuner LG acum. Cand am vazut mesajul cu softul de la tine m-am intors in atelier mai inainte ca imi statea in cap! Eu facusem o modificare de la un HD cu NAND de 4 Giga si asta are 1 Giga de am comprimat firmare-ul in HXD dar avea tuner Notune si nu prindea nimic. Mi se pare ca vazusem si eu azi fisierul care mi lai trimis dar numarul 26 inte HD si Full la repezeala m-am gandit ca e tot FHD :)....... Am si nunta cu fata cea mare peste 2 zile si iti dai seama Vad ca nu intra pe Youtube Netflix etc dar nu mai conteaza. Multumesc tare mult inca o data !
 6. Te-as ruga daca poti sa descarci pentru mine acel firmware ca nu mai am optiuni stau cu TV asta de azi dimineata si nu gasesc nimic ce-mi trebuie. Sau daca mai binevoieste cineva sa ma ajute ii multumesc mult, inclusiv dv domnule Iulian desigur.
 7. Multumesc Iulian dar acesta este doar un core update care nu modifica setarile de imagine.
 8. Buna Iulian. Nu sint in 24C64 ca am incercat, sint in NAND. Am gasit ceva aici pentru scriere NAND cu ecran HD si tuner LG dar nu mai am puncte sa descarc.
 9. Salutare. Rog pe cine are daca imi poate da macar pe privat un soft USB pentru placa si ecranul afisate de colgul mai sus. Tot ce am gasit pe net sunt doar pentru ecrane FHD iar al meu este HD. Am incercat cu ele reusind update-ul dar evident ca acum nu mai am imagine chiar daca TV porneste cu backlight OK si raspunde la comenzi. Initial la repornire afisa mereu ecranul de prima instalare. Am scris 24C64 dar fara rezultat iar soft NAND exact pentru K9F1G08U0D si ecran HD nu gasesec. Procedura de profile la aceasta placa am inteles ca nu se poate face simplu doar cu un USB si foldere denumite ca la alte 17MBXX ci printr-un terminal si nu prea mi-as mai bate capul si cu asta plus ca profile nici nu se gasesc.
 10. Salutare. Am gasit neasteptat de la un distribuitor de piese din tara si il cunosc foarte bine, mereu totul OK. Dansul a citit aceasta posatre si ma sunat astazi, am comandat 3 bucati. ASA DA! Nu vreau sa fac publicitate, dar daca aveti nevoie de integrate milioane de versiuni, este domnul carciumaru pe Okazii. Nu dau link dar il gasiti. Toata stima tuturor clegilor si nu numai.
 11. Buna ziua. Caut sa cumpar de la vreun coleg daca are chipul RT6820A GQW pentru un T-Con de monitor UHD sau TV UHD. Este pentru un monitor MSI AG32CQ dar se gaseste in mai multe monitoare sau TV UHD. Chipul actual este in scurt. Am gasit pe Aliexpress dar de acolo dureaza mai mult de o luna sa ajunga si nu pot astepta. Nici vreun echivalent nu cred ca are dupa cautare Google si nici diagrama nu o gasesc. De aceea rog pe vreun coleg care are acest chip si daca mil poate vinde. Am cautat in atelier in toate placile si am apelat si la colegii locali dar nu gasim acest chip. Multumesc anticipat.
 12. Daca vorbim despre CA-901 REV:2 atunci firul galben direct pe iesirea diodei la 12V iar cel alb la masa. Ai grija sa muti rezistentele de pe ca-901 la pozitia 12V ca din fabrica vin pentru 24V. Pentru firul verde care este alimentarea modulului trebuie sa ai intre 9-18V din primar. Daca placa TV nu are rezistente de start de la 300V (320V) pentru aceasta alimentare adaugi o rezistenta de 330K. Dupa ce isi ia startul aceasta alimentare se mentine prin condensatoul placii TV care va fi alimentat din traf printro dioda si rezistente eventual. Acum nu mai tin minte cum este facuta aceasta placa dar analizeaza ce tiam spus. Verifica mai intai sa nu ai cumva C-ul de 1KV plesnit sau in scurt. Ca sa nu mai pui in scurt dioda 9104 pui firul verde si cu rezistenta de start la C9107. R9112 o anulezi (o dezlipesti) ca sa nu se consume tensiunea de start prin R330K adaugata, in placa.
 13. Buna ziua colegi. Rog pe un detinator de programator UFPI daca poate descaraca scriptul Partitions_finder_V21.4.zip sau cea mai recenta de aici si sa imi trimita si mie. Eu nu pot descarca chiar daca mam inregistrat pe site, se pare ca trebuie sa ai si programator. Doresc sa partitionez un dump NAND Philips 3139 123 65324-MB/65334-SB Wk 1216.3 Q552.4E LA pentru a extrage cheile cu softul lor UFPI dar am nevoie de acel script. Cred ca softul UFPI functioneaza pentru aceea functie si fara programator. Restul rezolv in hexeditor si cu RT809H. Am pus aici https://uploadnow.io/f/3qTSSg9 dumpul original si cel nou in care trebuie sa pun cheile vechi, in caz ca ma poate ajuta cineva. Fara acele chei inserate in dumpul nou TV nu va functiona corect, se va restarta incontinu. Sau cel putin daca imi poate spune cineva la ce adresa in dump se afla cheile. Multumesc in avans!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines