Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

clony

Membru activ
 • Content Count

  800
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Se poate si mai bine

About clony

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Suceava

Contact Methods

 • Yahoo
  valentynos2007@yahoo.com

Recent Profile Visitors

424 profile views
 1. Intra in meniul de service si ai power off status si acolo iti zice din ce cauza s-a inchis/restartat tv-ul.
 2. Eu am vrut doar sa nu prelungim discutia cu update de pe usb. Defectul descris de initiatorul topicului nu este rezolvabil cu update de pe usb in starea actuala. Nu m-am dat mare depanator, postez doar atunci cand m-am intalnit cu un defect asupra caruia se cere ajutor. Generalizati cand afirmati ca la reprezentate lucreaza doar astfel de oameni. Eu nu am vrut sa ma laud ca lucrez la reprezentanta am vrut sa va arat ca vorbesc in cunostinta de cauza cand fac o afirmatie. Ar mai fii multe de zis dar ma opresc, fiecare cu parerea lui. De obicei astea din seria H care se blocheaza sau se restarteaza la logo se rezolva prin rescriere eeprom.
 3. Lucrez in service autorizat samsung de 5 ani si o singura data a pus samsung la dispozitie un soft pt update pe usb in situatia in care tv se blocheaza sau se restarteaza la sigla. In rest nu am auzit ca samsung sa aiba soft de reparare/update pe usb.
 4. Procedura la samsung e foarte simpla. Descarci softul de pe site si extragi continutul pe un stick, bagi stick-ul in tv si intri in meniul de update si dai sa caute update. 6200 e un tv smart si ar mai fii si optiunea de cautare update pe internet.
 5. Nici o sansa sa faci update de pe stick, parerea mea.
 6. Ai in service optiune de update CI plus key dar daca nu ai cheia...
 7. Nu se rezolva, eu am schimbat fizic nand-ul de pe o placa functionala pe o placa cu eroare si eroarea nu a disparut. Cred ca se mai scrie ceva prin procesor sau sunt imperechiate.
 8. Eu ti-am zis ceva de DRM warning. Ai asa ceva?
 9. E aceeasi problema ca si la philips. Pe alt forum am vazut ca daca setezi optiunea DRM warning in off si selectez virgin mode din off in on(factory reset) dispare acel mesaj. In meniu de service intri cu meniu 1999 back. Merita sa incerci. Practic acel mesaj iti apare deoarece s-a pierdut cheia de decodare a cartelei CI+ si trebuie pusa alta cheie. Cheia e generata de un algoritm pe care il stiu doar cei de la philips.
 10. Am gasit si eu acolo dar pretul unui selector nou e comparativ cu pretul unei placi second. Poate are un coleg din dezmebrari.
 11. o sa mai slabesc suruburile la suportul de perete sa vad daca face la fel
 12. Este echivalent direct, am si eu nevoie de 1 bucata daca gasesti te rog sa ma anunti si pe mine.
 13. cand il am desfacut pe masa nu se manifesta, imi scoate peri albi.
 14. Display: LC420eud(sd)(a1) Mainboard: cv308h-i 101124 si cv6m30l-a Dupa cateva minute de functionare se manifesta ca in clipul atasat(apar purici si se aude un pocnet in difuzoare, nu ia comenzi din tlc). Daca il scot din priza si il bag inapoi functioneaza cateva minute, are perioade cand functioneaza si zile fara probleme. Cand l-am adus la munca in teste nu se manifesta doar acasa. Acasa il tin pe perete si la munca pe spate. https://streamable.com/js1ps
×
×
 • Create New...