Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

clony

Membru activ
 • Content Count

  912
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Se poate si mai bine

2 Followers

About clony

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Suceava

Contact Methods

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Se sting si lampile, practic se resarteaza televizorul.
 2. Acest tv functioneaza cateva minute dupa care se inegreste ecranul si se stinge imaginea dupa cum se vede in clip si se restarteaza. Dupa ce se incalzeste se restarteaza cam la 1 min. La aceasta placa i-am schimbat in utima cu un an si ceva condensatoarele de sub blindajul de la procesor. Sursa: bn44-00156a Main: bn41-00813b T-con: T315XW02(V9) Dupa parerea mea problema este de pe placa de baza dar nu reusesc sa-i dau de capat. VID_20200807_134402.mp4
 3. Sursa dps-140sp-2 Main: 32le244_main BD rev:1.02
 4. Am si eu 2 bucati cu led-ul rosu aprins si nu pleaca din stand-by, nu primeste comanda de on de pe main. Cu comanda externa porneste, am rescris soft-ul si tot asa. Am vazut ca s-au mai intalnit multi cu acest defect. Ceva idei?
 5. 32le244_main bd rev 1.02

  Ai gasit placa sau au reusit sa o repari? Am si eu unul care nu pleca din stand-by, am rescris softul dar degeaba.

  1. ionel1959

   ionel1959

   Salut n-am gasit si nici n-am reparat-o .Imi incinge o memorie ram in el.Am facut rost de alta si am trimis placa la un service de telefoane dar se pare ca n-a schimbat nimic ca tot la fel face.In cazul tau ai incercat cu stik  pe usb?

  2. clony

   clony

   Exact aceeasi problema o am si eu dar nu am gasit rezolvare inca. Eu am rescrie memoria SPI dar fara rezultat.

 6. Ai gasit placa sau au reusit sa o repari? Am si eu unul care nu pleca din stand-by, am rescris softul dar degeaba.
 7. Ai verificat bine senzorul IR cu joistick? Am intalnit cateva care aveau lichid curs si se manifestau la fel.
 8. In Cluj incearca la SC EXPERT HOLDING SRL Telefon: 0742331331 [email protected] Nu vreau sa fac reclama incerc doar sa-l ajut cu denumirea service-ului autorizat samsung din Cluj.
 9. Salut, mai ai placa BN94-10773A?

 10. Daca il iei doar pentru a incerca sa repari acest tv il iei degeaba ca problema nu e din placa de baza.
 11. Am patit si eu acelasi lucru si nu am rezolvat mare lucru. Contul google il poti baga dupa resetare tv daca folosesti optiunea de conectare cu tableta sau PC si te conectezi de pe calculator practic dupa ce bagi codul dat de tv. Dupa ce am intrat in magazin play si am cautat aplicatia youtube si am facut update de acolo erau perioade cand mergea aplicatia youtube(in 70% din cazuri mergea dar doar dupa update)
 12. Am testat si fara modulul wireless. Stiu de firul de alimentare pt modulul wireless.
 13. Am observat ca am pus un H in plus dar nu puteam edita. Am citit si acel topic dar emptyburn nu are de a face cu acest sasiu. Am folosit si eu wipedatatool si a pornit normal dar primesc erori la aplicatii si se restarteaza din senin si se blocheaza la sigla philips.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines