Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

clony

Membru activ
 • Content Count

  955
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About clony

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

1,035 profile views
 1. Intre timp l-am descarcat si eu de acolo si functioneaza chiar si telecomanda doar ca eu am o problema la sunet. Multumesc!
 2. Am si eu nevoie de dump-ul pt acest tv, daca il are cineva va rog sa-l postati. Multumesc!
 3. Se mai poate urca o data softul pentru acest model Horizon 40hl7530U? Am gasit eu pana la urma softul cu sigla de vestel. https://files.fm/u/7y4xyjq2c
 4. Posteaza-l si aici poate o sa mai avem nevoie.
 5. Pana caut eu dump-ul respectiv incearca cu ce e aici.
 6. Am inlocuit cu H5TQ1G63EFR-PCB ram-ul de la scaler si tot asa se vede. Reflow la scaler am facut. Sa fie din memoria ram de la procesor? Nu se incalzeste excesiv nici o memorie ram.
 7. Nu porneste update-ul de soft. led-ul de stand-by este stins, verificat receptorul si receptioneaza semnal de la tlc. Am rescris si spi-urile, tensiuni sunt pe mainboard. Nu stiu ce sa mai verific.
 8. Am si eu nevoie de softul pentru usb sau bin-urile pt SPI la acest model: Horizon 32hl737h Main: 17mn82s Display: ves315wnds-2d-12
 9. Am facut reflow la scaler si am aceeasi manifestare. Placa are 3 memorii ram: un H5TQ1G63DFR la scaller si doua H5TQ2G63BFA la procesor. As incepe cu memoria de la scaler. Stiti daca H5TQ1G63DFR are un echivalent ca am cautat in 2 cutii cu placi si nici una nu are aceeasi memorie?
 10. Am primit un 42lw5500 care porneste fara imagine si apare dupa cateva secunde dar se manifesta precum in clipul de mai jos. Tensiuni am pe t-con. Cu jumatate de display conectat face la fel, cu reflow la procesor face la fel. O idee? Display LC420EUF(SD)(PX) Mainboard: LD12C EAX64405501(0) VIDEO AICI
 11. A pornit cu toshiba prima data si cand a venit clientul cu telecomanda si l-am repornit nu a aparut nici un logo.
 12. L-am rezolvat cu profilele primite de la Costica TV. Multumesc pentru suport.
 13. Acuma ma uit prin postul cu profile sa vad ce am nevoie pt a schimba tlc. Trimite profilele pentru inceput si vad ce rezolv. Multumesc!
 14. Am si eu nevoie de softul pentru acest televizor. Am gasit unul de toshiba dar nu merge telecomanda. As vrea sa-l fac sa mearga cu softul original.
 15. Da si tot asa se manifesta. Am mai mutat niste smd-uri de langa conectorul LVDS si la fel se manifesta. Da si tot asa se manifesta. Am mai mutat niste smd-uri de langa conectorul LVDS si la fel se manifesta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines