criss Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Buna, Am de lucru cu o centrala cerber C52, 4 zone(2 cu intarziere pt tastaturi, 1 instant si un tamper),1 partitie, 2 tastaturi si un comunicator digital.Doua probleme am cu ea: pe zona 2 cea cu intarziere se declanseaza alarma, cateodata cand nu-i nimeni in incapere + uneori cand intru parca ar fi instant si se declanseaza pe loc (ea defapt este cu intarziere de 15s).cea de-a doua problema ar fi cu a doua tastatura, imi functioneaza cand are chef, adica incerca sa-l armez incepe sa numere si dintr-odata se intrerupe si se dezarmeaza, ori dupa un timp se armeaza automat(fara ca autoarmarea sa fie setat), daca intrun in incapere cu sistemul armar tastatura imi afiseaza zona de acces si ramane blocata fara sa declaseze alarma sau sa ma avertizeze ca s-a patruns in incapere.din prima tastatura armez/dezarmez merge.Ambele tastaturi sunt KP106P.Nu mai stiu ce sa-i fac.... nu are nici o eroare, funtioneaza aleator. Link spre comentariu
Vizitator dio2449 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Daca ai posibilitatea,inlocuieste centrala si vezi daca mai face la fel,parerea mea e ca placa e dusa.Sfatul meu e sa renunti la Cerbere si sa te orientezi catre DSC sau Paradox Link spre comentariu
criss Postat August 29, 2013 Autor Partajează Postat August 29, 2013 nu eu l-am montat ci am preluat pt servis, doar pe paradox lucrez.ca sa inlocuiesc centrala trebuie sa inlocuiesc tot tacamul(centrala+tastaturile) care ridica pretul si nu cred ca proprietarul va fi deacord... iar inainte de inlocuire as vrea ca sa fiu 100% sigur ca centrala ii buba si altceva. Link spre comentariu
sms2 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Salut desfa de pe perete cele 2 tastaturi si vezi pozitia celor 2 comutatoare. Daca ai 1 partitie atunci o tastatura trebuie sa aiba cele 2 comutatoare pe pozitia 1 si 2 iar cealalta tastatura pe pozitia 1 si ON. Link spre comentariu
criss Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 doar o sg. partitie am. Link spre comentariu
Vizitator paradox_utopic Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 1.reseteaza si programeaza iarasi centrala 2.daca senzorul mai face figure renunta la zona sau schimba placa centralei 3. daca tastatura 2 mai face figure,scapa de ea sau schimba placa centralei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum