Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

criss

Membru activ
 • Content Count

  1,107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About criss

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc, pt ajutor! Am gasit o placa la fel cu a mea si astept sa-mi confirme disponibilitatea proprietarul. Multumesc.
 2. Buna ziua, Azi dimineata a fost o furtuna si un fulger mai zravan ce mi-a lichidat mai multe echipamente electrice, intre care si televizorul Samsung ue32h5030aw. Dupa o verificare prealabila am constata ca placa este dusa: HIGH NT14L 2098B EU MIDDLE. Doua nemuriri as avea: 1. ma puteti ajuta cu o schema electrica. Cand dau sa pornesc(butonul de pe spatele TV, de pe telecomanda nu porneste, doar clipeste martorul stand by), initializeaza sursa (tensiunea 5v prezenta) iar cele de 12.65V sunt stabile nu are cadere. dar in momentul cand aprinde backlight atunci ramane in intuneric, nici martorul stand by nu mai este activ. 2. Am gasit mai multe placi de baza HIGH NT14L 2098B EU MIDDLE dar la diverse modele, incepand cu seria 3xxx. daca achizitionez o asfel de placa am sanse sa reprogramez pentru modelul meu? Multumesc
 3. Buna ziua, Am o bormasina Bosch pe baterii 18V(nu stiu modelul, nu se mai vede), care s-a stricat. am gasit cei doi transistori de putere strapunsi. Avand in vederea ca erau sprapunsi consider ca si controllerul este distrus. As incerca sa inlocuiesc toata placa, puteti sa-mi dati o schema cu un controller simplu. doar variatia de turatie as avea nevoie, de frana nu, schimbare sens este facut din buton. Atasez placa, poate cineva recunoaste modelul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.