Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
meeteeka

Amprobe VPC-31 schema

Recommended Posts

Va salut,

 

Am vazut jucaria >>asta<<, am vazut cat costa pe site, am facut un calcul grosier si am ajuns la concluzia ca as putea s-o achizitionez la 3x pretul ei de producator. Ei bine, asta nu-mi place. Din acest motiv, dragilor, pentru ca sunt un zgarcit in materie de cheltuit banii pe lucruri "marfa rau", dar care nu reprezinta prioritati in viata mea, aterizez din nou pe forum la cersit de scheme, idei, propuneri, multumindu-va si cerandu-mi iertare, ca de fiecare data ca va pierdeti timpul citindu-mi topicurile.

Asadar, va rog frumos (aici suna a boschetar de tramvai), daca vreti, daca puteti, sa ma ajutati si pe mine cu o schema sau cateva informatii despre principiul de functionare. Se pare ca oamenii astia sunt destul de secretosi in ceea ce priveste schema de fabricatie, iar americanii sunt destul de ignoranti incat sa cumpere, dar sa nu-si desfaca sculele de-abia cumparate si sa le traga-n poze pe care sa le puna pe net pentru cunoscatori (a se citi "chineji").

Na ca m-am luat cu vorba si era sa uit... mai e o jucarie asemanatoare celei de mai sus, adica >>asta<<, care n-are display (ceea ce nu ma deranjeaza prea tare).

 

in incheiere, asa cum precizam mai sus, imi cer scuze si va multumesc sincer pentru timpul pe care mi-l acordati.

 

Toata stima

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines