Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amprobe VPC-31 schema


Recommended Posts

Va salut,

 

Am vazut jucaria >>asta<<, am vazut cat costa pe site, am facut un calcul grosier si am ajuns la concluzia ca as putea s-o achizitionez la 3x pretul ei de producator. Ei bine, asta nu-mi place. Din acest motiv, dragilor, pentru ca sunt un zgarcit in materie de cheltuit banii pe lucruri "marfa rau", dar care nu reprezinta prioritati in viata mea, aterizez din nou pe forum la cersit de scheme, idei, propuneri, multumindu-va si cerandu-mi iertare, ca de fiecare data ca va pierdeti timpul citindu-mi topicurile.

Asadar, va rog frumos (aici suna a boschetar de tramvai), daca vreti, daca puteti, sa ma ajutati si pe mine cu o schema sau cateva informatii despre principiul de functionare. Se pare ca oamenii astia sunt destul de secretosi in ceea ce priveste schema de fabricatie, iar americanii sunt destul de ignoranti incat sa cumpere, dar sa nu-si desfaca sculele de-abia cumparate si sa le traga-n poze pe care sa le puna pe net pentru cunoscatori (a se citi "chineji").

Na ca m-am luat cu vorba si era sa uit... mai e o jucarie asemanatoare celei de mai sus, adica >>asta<<, care n-are display (ceea ce nu ma deranjeaza prea tare).

 

in incheiere, asa cum precizam mai sus, imi cer scuze si va multumesc sincer pentru timpul pe care mi-l acordati.

 

Toata stima

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines