Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PAudio HP-10W sau Visaton W 250 S 8 OHM


Vizitator c_cris85

Postări Recomandate

Vizitator c_cris85

Trebe sa schimb wooferele de pe doua boxe Unitra 75W cu gaura de 25 si am luat in considerare cele 2 dif. Pe care sa-l aleg? alte recomandari?

pt. cei ce stiu: IMF HP-10W este acelasi cu HP-10W? pt c ape site-ul lot am gasit doar:

http://www.paacoustic.com/cone_driver.a ... ductid=140

iar cel visaton: http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _1_19.html

Multumesc! :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Mai trebuie largita putin gaura, am schimbat la o pereche de incinte ca ale tale cu Visaton si se aud ff bine.HP10W se va auzi si el bine dar nu coboara in frecventa cat ala de la Visaton dar este mai ieftin.

Link spre comentariu
Vizitator c_cris85

Multumesc de raspunsuri. Sincer si eu tot visaton vroiam, nush de ce ma atrage mai mult suspensia asta semicilindrica decat cea gen armonica (nush daca m-am exprima bine). Boxa are dif de medii deci nu prea imi trebuie un woofer pt medii. Mi-e frica insa de complicatiile ce vor aparea la largirea gaurii...ma gandesc ca tre sa fac si alte gauri de prindere si cam ciuruiesc carcasa. Spunea cineva pe chat de o ranforsare la modelul asta de boxa. In ce consta ea si cat costa? Financiar trebe sa ma opresc la 350 RON pt pereche deci ar fii o economie substantiala in timp ce la visaton sunt la limita.

si se potriveste in incintele unitra deoarece am testat o pereche in acele incinte. Cineva din Bistrita a fost exact in situatia ta si a comandat o pereche de hp10W de la mine

Si cum suna? Eu nu le folosesc decat pt casa - o camera de 12 mp, ocazional un party (tot in casa)
Link spre comentariu

si eu sunt in acelasi dubiu insa ma gandesc ca visaton costa cat costa 67,38 Euro (unu ) iar p-audio costa 250 lei (2) cu tot cu transport pana in buc(sau le iei de la cine distribuie in buc si iesi si mai ieftin).asa ca intrebarea este urmatoarea merita banii astia in plus sau diferenta este infirma si poti sa te alegi cu ceva ieftin si cu fff putin mai slab.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

sa inteleg ca daca iau visaton, rama arginte nu se va mai potrivi?

se poate pune si rama aia dar eu zic ca nu mai trebuie pentru ca visatonul ala are rama misto. Problema este ca acel difuzor nu e pe stoc decat 1 singura bucata.Ori pentru care difuzor optezi nu platesti nici un fel de transport daca esti din Bucuresti, ambele se pot lua de la mine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări