Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merge o incinta cervin wega la difuzorul meu?sau cva cu horn


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Crede si nu cerceta ! Apuca-te de treaba cu incredere si te vei convinge , de altfel denumirea comerciala in engleza vin tocmai de la porecle Earthquarker si Afterburner , practic spun totul ....eu as fi botezat boxele Terror , ca sa fie mai impresionant , dar Dnul Cerwinski , proiectantul si fondatorul firmei Cerwin Vega ( se pare ca a fost un matematician din Iasi , a emigrat inainte de al doilea razboi mondial in SUA ) a hotarat altfel...Spor la treaba !

Link spre comentariu

Sonorizari in exterior sau interior ? ca diferenta e esentiala , oricum iti recomand o constructie de foarte mare randament horn pliat cu 18P300 gen CERWIN VEGA L36 , vezi ca primul desen este cotat in inch ( 1 inch = 25.4 mm ) si este vedere in sectiune exact prin mijloc , are dimensiunile exterioare oarecum maricele 36x36x24 inch Asa mi-ati spus in discutia cealalta.Difuzorul meu se aseamana destul de mult cu acela diferentele (principale) fiind ca difuzorul meu are 600 w cu un db. mai mult iar la frecventa al meu coboara pana la 38Hz fata de cel rcf care cobora pana la 35 Hz.Asadar pot pune difuzorul in incinta aceea de 36x36x24 inch ?

Link spre comentariu

Este posibil sa gresesti , 38 Hz sa fie limita declarata de producatorul incintelor ( Work ) in cutia aceea , nicidecum un parametru al difuzorului , sigur coboara mai jos , nu iti face probleme , majoritatea aparaturii profesionale ( mixere sau amplificatoare de putere ) au filtre subsonice , care este bine sa fie folosite , si nu prea mai conteaza frecventa de rezonanta....protejeaza difuzoarele prin limitarea excursiei mecanice....

Link spre comentariu

mai ales daca nici nu stiu cum sa calculez o astfel de incinta...ma cam depaseste :))) iar la mate sunt varza.

OK , da-mi pe mp numarul de tel si te duc la tamplarul care a facut minuni ( nu ma refer la cel din biblie !!! ) , are CNC , lucreaza ireprosabil , om de incredere !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări