daniel.t Postat Vineri la 06:08 Partajează Postat Vineri la 06:08 Acum 31 minute, catalin004 a spus: Mersi daniel, unul este Bosch celaallt Blaupunkt, incep cu Boschul. App voi dati jos eepromul sau puneti "agrafa" aceea cu pini ca sa il cititi? unitatea o alimentati sau fara? mai jos binurile, multumesc anticipat! RCD_510_bosch.bin 16 kB · 0 descărcări rcd510_uC.bin 640 kB · 0 descărcări 1816 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat Vineri la 06:23 Partajează Postat Vineri la 06:23 (editat) Multumesc...a mers, am mai scris si in alta postare...pentru dcodare RNS315 ce am nevoie? am una, am codul la ea, dar pe viitor sa am pregatite ustensilele. Editat Vineri la 06:23 de catalin004 Link spre comentariu
siti Postat Vineri la 16:37 Partajează Postat Vineri la 16:37 Acum 10 ore, catalin004 a spus: Multumesc...a mers, am mai scris si in alta postare...pentru dcodare RNS315 ce am nevoie? am una, am codul la ea, dar pe viitor sa am pregatite ustensilele. 315 se face pe serial cel mai convenabil sau daca ai martech...ceva tools ukrainiean prin brute force....o gramada de fire legate la aparat si poate sa dureze pana la 8ore,eu am tools ul respectiv dar nu il folosesc... 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat Vineri la 16:49 Partajează Postat Vineri la 16:49 Multumesc colegu, serialul de pe eticheta este vorba?...citisem repede si intelesesem seriala : ))) Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Vineri la 19:36 Partajează Postat Vineri la 19:36 Acum 13 ore, tomozey a spus: Buna ziua .Caut un cod de deblocare pentru o navigatie AUDI pentru ca am deconectat bateria masiniiSeria lui este AUZBZ779917218. Se poate rescrie memoria si care este? Se poate dupa serial dar nu este gratis, daca cititi flash 29XL12DF puneti dump si colegii va vor ajuta cu codul! 1 Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Vineri la 19:43 Partajează Postat Vineri la 19:43 Acum 2 ore, siti a spus: 315 se face pe serial cel mai convenabil sau daca ai martech...ceva tools ukrainiean prin brute force....o gramada de fire legate la aparat si poate sa dureze pana la 8ore,eu am tools ul respectiv dar nu il folosesc... Cu stima domn Nelutu,am si eu acest tools ukrainean si chiar a mers repede la mine la versiune mai veche 0263,la astea mai noi cu 0501 a cautat 5 ore Varianta rapida este dupa serial! 1 Link spre comentariu
siti Postat Sâmbătă la 08:48 Partajează Postat Sâmbătă la 08:48 Salut Vladut,acum depinde cum e norocul...daca codul este la inceput il poate gasi in 10min daca e 19xx dureaza cam 7-8 ore,cel putin asa e la al meu. 2 Link spre comentariu
catalin004 Postat Duminică la 06:09 Partajează Postat Duminică la 06:09 Buna dimineata, pentru un rns300 Blaupunkt, ce este nevoie pentru decoadare? Duminica frumoasa! Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Duminică la 07:57 Partajează Postat Duminică la 07:57 Acum 1 oră, catalin004 a spus: Buna dimineata, pentru un rns300 Blaupunkt, ce este nevoie pentru decoadare? Duminica frumoasa! Bună dimineața, un j-link și un project bun codul e in flash 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat Duminică la 08:20 Partajează Postat Duminică la 08:20 Multumesc...ma gandeam ca este mai simplu. Am 3 buc luate de la dezmembrari si ma gandeam sa le decodez. Pe la chinezi gasesc acest J-link? Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Duminică la 08:30 Partajează Postat Duminică la 08:30 Acum 9 minute, catalin004 a spus: Multumesc...ma gandeam ca este mai simplu. Am 3 buc luate de la dezmembrari si ma gandeam sa le decodez. Pe la chinezi gasesc acest J-link? Cred ca găsiți pe china sau pe Olx, nu-i scump! 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Buna, un cod pentru cun castofon Skoda Blues Tehnisat va rog. Multumesc anticipat! skoda_blues.bin Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 26 minute, catalin004 a spus: Buna, un cod pentru cun castofon Skoda Blues Tehnisat va rog. Multumesc anticipat! skoda_blues.bin 2 kB · 0 descărcări cod 1636 .... 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Multumesc dle. Vladut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum