Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

TRIFAN

Membru activ
 • Content Count

  919
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 core_reputation_level_5

About TRIFAN

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Ruginoasa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domnul George ,cu riscul de a va supara pe mine ,sa stiti ca Dl.Nelu e un om de nota 10 cu plus ,inafara faptului ca detine foarte multe info. are si caliatea de a ajuta oamenii ,nu tine ptr. el , cum marea majoritate nu prea fac asa .
 2. Nu nuu, cred ca m-ati inteles gresit ,apreciez efortul Dvs. dar mi sa parut urat gest cand suna cineva sa-l respingi din start cu replica respectiva ,sa va dau un exemplu .Cu ceva ani in urma un prieten apropiat mi-a facut o farsa ,a trimis pe postul local de cablu informatia ca am TVuri de vanzare la pretul de 10 lei bucata ,va dati seama ca suna telefonul din 5 in 5 minute ,care voia 1 care voiau 10 bucati ,eu bateam din picioare de treaba ,dar raspundeam elegant la tel. fara sa le vorbesc respingator (oamenii n-aveau nici o vina) ,numa servici n-am mai facut vreo 2 zile
 3. Bre nea Giorgica ,mai las-o incolo de treaba ,te-am sunat acum vreo saptamana in urma sii , "spune repede ca am treaba", eu sunt sunat de clienti care nu i-am vazut sau auzit nici o data ,si imi fac timp si-i ascult politicos ,si nu le iau bani pe informatii.
 4. Ma scuzati ca va intreb,cum e cu profilele astea ?ca daca da caldura vreau sa ma apuc de ceva construcii ,care profile sunt mai rezistente ? U ,sau Z ,sauu poate H ?
 5. Mai dar ce-ati patit ?sunteti virusati ?
 6. Incerc si eu ,o intrebare ,cu toate ca nu-s prea optimist .La o navigatie MFD2 , e lipsa sunet ,doar cand se apasa butonul cu steguletul se aude cam 2 sec.deci asa a venit ,nu se obseva lipituri ptr. decodare ,pe iesirile de aux ,merge sunetul dar nereglabil din volum ,pinul de mute de la final audio e pe mut ,il pun pe on se aude dar tot nereglabil ,am scris cred vreo 5 dump-uri ,si pe 32 si pe 64 si tot nimic ,vreo idee ?(ps,navigatia mi-a ramas mie ,i-am dat alta functionala)
 7. Sa nu ziceti ca aveti solutie si ptr Zenec 5010 .
 8. Aici chiar ai nevoie de George ,e RNS300. una ca tre sa si muncesti e tsop56 ,sau jlink mai simplu ,si 2 tot tre"sa-i dai la un coleg barem de-un coniac ptr. decriptare cod
 9. Schema o gasesti tot pe elforum ,daca vrei suna-ma si-ti explic ,daca e vorba de bihoreanca .
 10. Doomn George ,mai dai unul ,sa fie si Dani multumit ,sa ia si el un banut, sigur o sa dea dublu (la bani ma refer )
 11. Ooauu ,si noi ce facem?,vindem programatoarele ,iaca de asta le schimb eu codul
 12. Hai ca va lamuresc eu ,dupa seria 1J0035152 B, G ,E , nu apare navigatie
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.