Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Multumesc...a mers, am mai scris si in alta postare...pentru dcodare RNS315 ce am nevoie? am una, am codul la ea, dar pe viitor sa am pregatite ustensilele.

Editat de catalin004
Link spre comentariu
Acum 10 ore, catalin004 a spus:

Multumesc...a mers, am mai scris si in alta postare...pentru dcodare RNS315 ce am nevoie? am una, am codul la ea, dar pe viitor sa am pregatite ustensilele.

315 se face pe serial cel mai convenabil sau daca ai martech...ceva tools ukrainiean prin brute force....o gramada de fire legate la aparat si poate sa dureze pana la 8ore,eu am tools ul respectiv dar nu il folosesc...

Link spre comentariu
Acum 13 ore, tomozey a spus:

Buna ziua .Caut un cod de deblocare pentru o navigatie AUDI pentru ca am deconectat bateria masiniiSeria lui este  AUZBZ779917218.   Se poate rescrie memoria si care este?

Se poate dupa serial dar nu este gratis, daca cititi flash 29XL12DF puneti dump si colegii va vor ajuta cu codul!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, siti a spus:

315 se face pe serial cel mai convenabil sau daca ai martech...ceva tools ukrainiean prin brute force....o gramada de fire legate la aparat si poate sa dureze pana la 8ore,eu am tools ul respectiv dar nu il folosesc...

Cu stima domn Nelutu,am si eu acest tools ukrainean si chiar a mers repede la mine la versiune mai veche 0263,la astea mai noi cu 0501 a cautat 5 ore

Varianta rapida este dupa serial!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, catalin004 a spus:

Buna dimineata, pentru un rns300 Blaupunkt, ce este nevoie pentru decoadare?

Duminica frumoasa!

Bună dimineața, un j-link și un project bun 

codul e in flash 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, catalin004 a spus:

Multumesc...ma gandeam ca este mai simplu. Am 3 buc luate de la dezmembrari si ma gandeam sa le decodez.

Pe la chinezi gasesc acest J-link?

Cred ca găsiți pe china

sau pe Olx, nu-i scump!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări