Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un difuzor compatibil cu pct-300


Vizitator iontz_2005

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator iontz_2005

daca nu se poate spune o data anume , imi poate spune cineva cu ce as putea inlocui pa800k? difuzoare de la SAL ceva ce se gaseste repede si merita cumparat. bugetul e de 2-3 mil pt amandoua. multumesc.

Link spre comentariu

Difuzoare de la SAl nu se merita.Cel mai cel de 8" e sbx-ul,dar din pacate are un spl f mic,trebuie ditamai l-padul pe tw si e pacat de pct.Nu merita atata dezapreciere.Din pacate pb cea mai MAREEE nu merge pe 2cai orice i-ai face.Nu are medii,si si alea pana la ~1,5k sunt de groaza.Daca tot ai 3 mil si/sau mai ai rabdare /strangi ceva incearca un W200S sau 8Wofer/P.Nu merita sa dai banii pe stifturi,chiar daca sunt ieftine,pt ca nu iese ceva rotund.Probat pe pielea mea si a altora o gramada.Chiar daca par ca au bas din simulare iti zic ca ala nu se poate numi bas.Au zgomote mecanice,pufuie si cand incepe sa redea bas mai jos amesteca restul.Esti si SAl care urca pana la 2k si ceva dar sunt mai slabe la bas si sunt din plastic.E de furca la filtre.Mai mari de 8" nici sa nu te gandesti pe 2 cai la ce vrei sa iei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări