Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

documentatie frecventmetru e 204 romanesc


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am eu cartea tehnica a lui, imprumutata acum ceva vreme de la mihaim (stiu, sunt nesimtit ca pana acum nu am avut timp sa le scanez si sa le returnez, facultate+servicii=nashpa rau).

 

Sa vad cum scap mai repede de la serviciu zilele astea si o bag la scanat si aranjat (o fac djvu, ca sa ocupe mai putin) apoi o urc la mine pe site si iti trimit linkul.

Link spre comentariu

Spune-mi si mie ce anume ai nevoie cat mai urgent despre el (o anumita schema sau ceva) ca vre-o cateva pagini pot sa scanez, chiar daca ajung f tarziu acasa.PS: Mai injura-ma din cand in cand pe privat, ca sa imi mai aduc aminte, pe wknd in special (cand sper ca nu mai merg la scarbiciu)Later edit: Mi-a fost cam tarsala ca nu am facut nimic pana acum, asa ca atasez o parte din schemele scanate, convertite intr-un singur fisier djvu (se deschide cu irfan view, e free pe net).Sunt doua versiuni, una cu rezolutie mai mare, una cu rezolutie mai mica. Sper sa invat curand cum sa lipesc anumite poze cu un program sau ceva, ca sa nu mai iasa cablajele pe cate 2-3 pagini. Rau e sa ai doar scanner A4...PS: Vasile, da-i si tu allow la fisierele tip .djvu ca sa poata fi atasate direct (fara arhivare)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări